10 proprietati ale unei rodii

Proprietăți uimitoare ascunse în fiecare boaba. Mărul paradisului care a sedus-o pe Eva; rodul unui pom care este plantat în Cipru; O boabe, al cărei suc se numește „poțiune de dragoste” și este vândut ca cel mai puternic afrodiziac – nu este altceva decât o rodie! Fructele plantei ornamentale a rodii, care se maturizează la sfârșitul toamnei, se înconjoară cu un număr incredibil de mituri și povestiri despre proprietățile sale. Iată faptele despre utilizarea reală a rodiei pentru corpul uman.

1. Acționează hormoni. Uleiurile conținute în pietre de rodie, restabilește perfect echilibrul hormonal în organism. Prin urmare, se recomandă să mâncați semințe de rodie, mai ales dacă o femeie este îngrijorată de menstruație dureroasă, dureri de cap sau manifestări de menopauză.

2. Insulina naturala. Fructele rodii sunt unul dintre puținele dulciuri care sunt nu numai permise, ci și utile pentru diabetici. Folosind doar o jumatate de lingurita de suc de rodie de 4 ori pe zi inainte de mese poate reduce semnificativ zaharul din sange.

3. Crește hemoglobina. Granatul a fost mult timp cunoscut drept cel mai bun mijloc de combatere a anemiei. Pentru persoanele care suferă de anemie este suficient să se utilizeze sucul de rodie diluat pentru 0,5 cană de 3 ori pe zi timp de 30 de minute înainte de a mânca timp de 2 luni.

4. Dezinfectează gura și gâtul. Când angina, faringite, și cu stomatita gargară utile și decoctul apos gura de crustă rodie sau suc de rodie. Taninurile ușurează durerea, iar acizii organici distrug infecția.

5. Reduce presiunea. Semințele de rodie sunt o descoperire reală pentru pacienții hipertensivi, deoarece reduc foarte ușor tensiunea arterială fără a provoca efecte secundare asupra corpului. O membrană din fructe de rodie, uscată și adăugată în ceai, va ajuta la calmarea sistemului nervos, la scăderea anxietății și la stabilirea unui somn de noapte.

De aceea merită să mănânci coaja de rodii pentru a fi sănătoasă.

6. Excelentă cosmetică. Masca cu, coaja ușor prăjită rodie pudra cu unt sau ulei de măsline – un instrument excelent pentru cei care au gras facial piele, acnee și erupții cutanate purulente. O pulbere din piele uscată poate trata în mod eficient arsurile, fisurile și zgârieturile.

7. Îmbunătățește inflamația. Un decoct de crustă rodie este foarte util pentru diverse boli inflamatorii (rinichi, ficat, urechi, ochi, articulatii, organe intime). Pentru a face necesară pentru a turna 2 lingurite cruste zdrobite 1 cana de apa fierbinte, apoi fierte într – o baie de apă timp de 30 de minute, de scurgere, stoarce și se diluează cu apă fiartă. Luați un astfel de decoct trebuie să fie de 50 g de 2-3 ori pe zi timp de 30 de minute înainte de mese.

8. Afișează radiațiile. Un element de neînlocuit al dietei tuturor celor care lucrează cu izotopi radioactivi sau care trăiesc într-o zonă cu radiații înalte este sucul de rodie.

9. Un remediu puternic împotriva viermilor. Coaja unei rodii coapte contine alcaloizi peltierina, izopelterina si metil izopelterina, care au un puternic efect antihelmintic. Pentru a scapa de viermi, insista 40-50 g de scoarță pudră în 400 g de apă rece pentru 6:00 și atunci este necesar să fiarbă la foc mic pana cand jumatate lichidul sa evaporat. Se răcește supa și se presară și se bea o oră pe porții mici. După o oră, beți un laxativ și după 4-5 ore faceți o clismă.

10. Remediu pentru diaree. Peelurile și fructele de rodie sunt utilizate împotriva diareii, colitei și enterocolitei. Adulții sunt sfătuiți să ia un vârf de cuțit de uscat, rodie scoarță de copac mărunțită, de 3 ori pe zi, după mese, și copii pentru a da suficient de suc de fructe, diluat cu apă pe jumătate în acest scop. In cazul diareei infectioase, polifenoli conținuți în pielea rodie, reduce în mod eficient creșterea bacilului dizenterie și a altor agenți patogeni.

Rodia este unul dintre cele mai utile fructe de pe Terra. Acesta a fost cunoscut din cele mai vechi timpuri. Mențiuni despre el se găsesc chiar și în Biblie.

Comentarii

Leave a Reply