117 angajati au dat in judecata spitalul din Texas unde lucreaza pentru ca le impune sa se vaccineze

Postăm frecvent pe: MeWe Facebook VK OK.ru Gab Telegram Twitter tecunosc.ro Bitchute Youtube

117 angajati au dat in judecata spitalul din Texas unde lucreaza pentru ca le impune sa se vaccineze. Acestia au refuzat sa cedeze santajului de a se vaccina fortat, s-au unit si au formulat impreuna o actiune impotriva angajatorului.

„Spitalul ne obliga sa fim ‘cobai’ pentru a putea munci in continuare”, au sustinut acestia in actiune. Reclamantii au aratat ca vaccinurile nu sunt inca aprobate, ci au primit doar o autorizare de urgenta. In justificarea pozitiei lor reclamantii au aratat ca vaccinurile sunt modificate genetic si au facut referire inclusiv din „Codul de la Nuremberg”. Detalii despre actiune in link-ul de mai jos.

Spitalul Metodist din Houston, care administrează opt spitale, a dat angajaților până pe 7 iunie pentru a primi vaccinul sau ar putea fi suspendați sau concediați, susține procesul. Așadar, 117 angajați nevaccinați s-au unit și au intentat o acțiune.

„Spitalul metodist își forțează angajații să fie„ cobai” umani, condiție pentru continuarea angajării”, se arată în plângere, potrivit The Washington Post.

Procesul a menționat că Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) nu a aprobat în totalitate vaccinurile, eliberând în schimb doar autorizație de utilizare de urgență. Ei susțin că spitalul „solicită ilegal angajaților săi să li se injecteze un vaccin experimental fiind condiție de angajare”.

Plângerea citează, de asemenea, Codul de la Nürnberg, care „interzice experimentările medicale forțate, argumentând din nou că vaccinul este experimental și potențial nesigur”, a aratat Fox News.

Plângerea, depusă în fața instanței de stat, spune că decizia spitatului încalcă un set de standarde de etică medicală cunoscute sub numele de Codul de la Nürnberg, care a fost conceput pentru a preveni experimentarea pe subiecți umani fără consimțământ. Codul a fost creat după al doilea război mondial ca răspuns la atrocitățile medicale comise de naziști împotriva prizonierilor din lagărele de concentrare.

referinte:
washingtonpost.com
dailywire.com
foxnews.com
stripes.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.