A intrat în travaliu în timpul examenului! A terminat de scris și a fost dusă de urgență la spital. „Este în regulă dacă plec acum să nasc?”

Khiara with baby Poppy (Image: Nigel Bowles/Triangle News)

O studentă britanică a intrat în travaliu în timpul unui examen scris, aceasta fiind a doua oară când i se întâmplă acest lucru, în ultimii patru ani. Tinerei i s-a permis să utilizeze un aparat special în timpul probei ce a durat 90 de minute.

Tânăra, Khiara Darbyshire, în vârstă de 20 de ani, din Worthing, a participat la examenul scris cu un aparat de fizioterapie cu Trimiterea Impulsurilor și Semnalelor Electrice către Mușchi, menit să îi diminueze durerea provocată de travaliu.

Deși a suținut acest examen în agonie, ca și pe cel anterior, tânăra a obținut note mari la ambele. Primul astfel deincident a avut loc în anul 2015, când Khiara, atunci în vârstă de 16 ani, a dat examenul GCSE din Anglia, la Geografie. Ea a născut un băiat, după o săptămână.

De data aceasta, tânăra susținea, în luna aprilie, un examen de make-up în teatru și media. Tânăra și-a făcut povestea cunoscută abia acum.

„Nu mă așteptam să mi se întâmple din nou așa ceva. De data aceasta, contracțiile au fost mult mai puternice, durând până la un minut fiecare. Nu am scris niciodată atât de repede. Am terminat prima și abia așteptam să ajung la spital”, a povestit femeia.

Tânăra și-a terminat examenul într-o oră, deși avea la dispoziție 90 de minute. A ieșit din sală după ce a întrebat: „Este în regulă dacă plec acum să nasc?”. A născut doar câteva ore mai târziu.

Acum, tânăra și partenerul ei, Sam Tarrant, în vârstă de 23 de ani, susțin că mai vor un copil, dar că vor planifica totul cu foarte mare atenție.

sursa: https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/student-goes-labour-during-exam-17284498

Comentarii

Leave a Reply