Video: Accidentul cumplit din Tulcea, transmis pe Facebook. Femeia însărcinată în şapte luni a murit. Bilanţul victimelor: trei morţi, printre care un copil de 3 ani

Bărbatul conducea un BMW M6 decapotabil, mașină cu care a ieșit de pe șosea și a intrat într-o curte măturând persoanele pe care le avea în cale. Scenele incredibile au fost transmise în direct pe Facebook, în timp ce șoferul gonea către moarte. Înaintea impactului devastator, cel din dreapta e auzit cum spune: ”Care nu aveți inimă, stați pe dreapta”.

Șoferul care a provocat accidentul din localitatea Văcăreni, județul Tulcea, transmis pe Facebook, a fost reținut, luni, după ce, inițial, a fugit de la locul accidentului.

Un copil de trei ani și două femei, între care una însărcinată, au murit, după ce mașina a intrat în curte.

Potrivit Poliției Tulcea, șoferul care a intrat cu mașina în curte și a omorât trei persoane a fost reținut. Impactul a fost transmis live pe Facebook.

„Conducătorul auto implicat în accidentul de pe raza localității Văcăreni a fost reținut, pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”, au transmis reprezentanții Poliției Tulcea.

Inițial, șoferul care a provocat accidentul a fugit, fiind găsit în orașul natal Luncavița. „Conducătorul auto avea, la momentul testării, o concentrație de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au spus sursele citate.

Potrivit polițiștilor, în mașina implicată în accident se aflau trei persoane, dintre care două au fost rănite.

O femeie și un copil au murit, duminică seara, iar o femeie însărcinată a murit la spitalul din Galați, după ce o mașină care circula cu viteză a intrat peste ei în curte, în localitatea Văcăreni din județul Tulcea.Alte patru persoane, două din mașină și două din curte, au fost rănite.

Comentarii

Leave a Reply