Acest pui a trăit 18 luni fără cap

Pe 10 septembrie 1945, fermierul Lloyd Olsen din Fruita, Colorado, plănuia să mănânce la cină un pui. Olsen a ales un pui de Wyandotte, în vârstă de cinci luni și jumătate, pe nume Mike. Toporul a îndepărtat cea mai mare parte a capului, dar a ratat vena jugulară, lăsând intactă o ureche și cea mai mare parte a tulpinii creierului .

Există multe lucruri misterioase care se întâmplă în lume și nu avem un răspuns pentru asta de cele mai multe ori. Cele mai multe lucruri misterioase sunt adesea denumite minuni și lăsate oamenilor să se gândească și să se întrebe fără niciun motiv, in timp ce în lumea de azi a științei miracolele nu mai sunt un mister.

Există știință pentru alte lucruri, în timp ce există știință medicală pentru chestii medicale, există o explicație pentru tot ce se întâmplă. Deci, orice lucruri ciudate, cum ar fi oamenii care trăiesc fără inimi, sau lucruri care zboară în aer fără aripi au o explicație. Există ceva, deși asta nu a avut niciodată o explicație și, probabil, nu va avea așa ceva. Un pui fără cap care a supraviețuit la fel ca un pui normal, fără probleme!

Mai jos sunt detaliile acestui pui fără cap: Un fermier din Colorado, Lloyd Olsen, a vrut să mănânce pui. Cea mai bună metodă de a ucide, este taierea capului. Deci, după ce ii taie capul, el lasă cadavrul câteva ore la fel cum ar face orice alt măcelar.

Dar puiul nu a murit?

Cateva ore mai târziu, puiul se rătăcea fără rost, deoarece își pierduse capul, dar nu murise. El a fost șocat și a crezut că puiul se poate lupta și s-a dus să doarmă.

A doua zi dimineață, puiul a fost găsit în viață, care dormea ​​în apropierea capului tăiat. Și acesta a fost un lucru șocant pentru Lloyd.

Pasărea nu a devenit mâncare. În schimb, a fost numit „Mike” și a început să aibă grijă de el și a reușit să-l țină în viață.

Dar, cum a mâncat și a băut Mike?

De când Mike și-a pierdut capul a fost hrănit folosind o pipetă direct în esofagul său. Puii mănâncă boabe și beau apă, astfel încât opțiunile alimentare erau limitate.

Lloyd a făcut o cutie care conținea alimente și consumabile de îngrijire.

Mike a devenit faimos o pasăre sănătoasă fără cap, desigur.

Lloyd l-a dus pe Mike la Universitatea din Utah din Salt Lake City, unde îndepărtarea capetelor de pui a fost un subiect de cercetare. Și ghiciți cine i-a uimit? Oamenii de știință au efectuat teste pe el și i-au dat porecla de „Miracle Mike”.

Au descoperit cum era în viață!

Ceea ce au descoperit a fost că toporul a ratat vena și cheagul jugular, care se traduce practic în motivul pentru care nu sângera până la moarte. Și așa are funcțiile creierului intacte chiar și după ce nu mai are cap.

La 18 luni după ce și-a pierdut capul bietul Mike și-a pierdut viața. Mike are propria statuie în Phoenix!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.