Acesta este Stoian, românul care a batut o femeie pentru a-i fura geanta

Acesta este Stoian, românul care a batut o femeie pentru a-i fura geanta, asa suna o stire din presa spaniola.

Poliția Națională a arestat vinerea trecuta pe Stoian Marcel Gongu, 31, in stația de autobuz din Malaga, care încerca să fugă in țara sa, România. Acesta este omul care a batut cu brutalitate o femeie de 64 de ani în Algeciras (Cádiz) pentru ai fura poșeta.

 

Camerele de supraveghere de la intrarea în clădirea în care locuiește femeia au capturat evenimentul, trimise ulterior la Poliția Națională prin intermediul rețelelor sociale. Au văzut un individ bătând o doamna cu pumnii, coatele și picioarele, care acum necesita îngrijiri medicale.

Agenții au confirmat joi identitatea deținutului și au început activitatea pentru al aresta după ce au comparat aceste imagini si cu un alt jaf comis câteva zile in urma la o altă femeie. În ultimul caz, Stoian Marcel a folosit un grad similar de violență.

Odată ce identitatea lui a fost confirmată, membrii Poliției Naționale au decis să-l aresteze.

Acesta sa mutat in Algeciras la sfârșitul anului 2017, când a fost eliberat din închisoare după o condamnare pentru o crimă comisă în 2006 în Cádiz, Stoian Marcel nefiind gasit la domiciliu.

Poliția Națională la oprit vineri, in stația de autobuz din Malaga, de unde intenționa să fugă în România. Când a fost descoperit, Stoian Marcel, care cunoaște artele marțiale, a fost calm și nu a opus rezistență.

sursa: elespanol.com

Share and LIKE:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns