Alimentația moderată și demența: să știți de ce o băutură pe zi poate reduce riscul

Potrivit unui nou studiu, există o nouă legătură atrăgătoare între consumul moderat de alcool și demență. Acesta a spus că băuturii alcoolice moderate până la greu au un risc redus de a suferi de o boală atunci când îmbătrânesc, în comparație cu cei care nu beau deloc.

Moderată consumul de alcool și demență

Potrivit CBS Baltimore , studiul de la Universitatea din California, San Diego a constatat ca consumatorii de alcool au mai multe sanse de a ajunge la varsta de 85 ani fara a dezvolta dementa, spre deosebire de omologii lor treji. Această cercetare este cea mai recentă dintr-o serie de moduri în care demența este afectată de factori precum dieta, mediul și genetica.

Deci, ce este băut moderat, oricum? Se caracterizează prin consumul unei băuturi alcoolice zilnic pentru femeile adulte de orice vârstă (de asemenea, cu vârsta de 65 de ani și peste), potrivit unei declarații a UC San Diego. În plus, consumul de alcool este definit ca până la trei băuturi alcoolice zilnic pentru toate femeile adulte și bărbați în vârstă de 65 de ani și peste.

Totuși nu este recomandabil pentru toată lumea să consume alcool

Per HealthDay, cercetatorii au subliniat faptul ca studiul nu incurajeaza toata lumea sa consume alcool zilnic pentru a reduce riscul de a dezvolta dementa. Studiul nu sugerează că consumul de alcool este responsabil pentru creșterea longevității și sănătății cognitive. „

Ei au adăugat că consumul de alcool, în special al vinului, este asociat cu venituri și niveluri mai ridicate de educație. Acest lucru, la rândul lor, sunt asociate cu rate mai mici de fumat, rate mai mici de boli mintale și un acces mai bun la îngrijiri medicale. „ conform autorului studiului, Erin Richard.

Richard a mai spus că mulți indivizi au condiții de sănătate care pot fi agravate de alcool. De asemenea, este de remarcat faptul că unii indivizi nu își pot limita aportul cu doar un pahar sau două pe zi. Pentru acești oameni, ei își pun sănătatea în riscuri mai mari dacă consumă băutura.

Richard este student într-un program de doctorat comun în domeniul sănătății publice de la San Diego State University și UC San Diego. Rămâi acordat pentru mai multe informații despre băuturile moderate și demența.

sursa: http://www.counselheal.com/articles/39805/20170807/moderate-drinking-dementia-know-why-drink-day-reduce-risk.htm

Comentarii

Leave a Reply