Aproape 50 de tineri, majoritatea studenți la Drept și la Medicină, au fost duși pentru audieri la sediul DIICOT Timișoara. Citeşte întreaga ştire: Zeci de studenți, anchetați pentru trafic de droguri de DIICOT Timișoara. Au fost ridicați din Complexul Studențesc

În Ziua Z, o amplă operațiune desfășurată miercuri de DIICOT în București și 28 de județe din țară, procurorii au făcut nu mai puțin de 47 de percheziții în Timișoara și Târgu Jiu, majoritatea în locuințe și camere de cămin ale unor studenți la Drept și la Medicină, scrie Opinia Timișoarei.

Tinerii sunt suspectați că ar face parte dintr-o filieră de trafic și consum de droguri. Surse din rândurile anchetatorilor susțin că rețeaua din Timișoara și cea din Târgu Jiu se aprovizionau recipric cu marijuana și pastile Ecstasy. Potrivit sursei citate, membrii grupării achiziționau drogurile chiar și de pe darknet, adică o zonă suprapusă rețelei globale de internet în care se tranzacționează de la arme, la droguri și până la viruși informatici. Tinerii vor fi cercetati pentru trafic de droguri de risc și mare risc, precum si pentru trafic international de droguri.

opiniatimisoarei.ro

Comentarii

Leave a Reply