Bill Gates angajează un avocat în vârstă de 97 de ani, Charles T. Munger, prieten foarte bun cu Warren Buffett, pentru a-l reprezenta în divorțul de soția sa Melinda

Divortul anului!
Bill Gates îl angajează pe avocatul în vârstă de 97 de ani, Charles T. Munger, prieten foarte bun cu Warren Buffett. Miliardarul a apelat la firma sa de avocatură deoarece cei doi soţi nu au semnat un contract prenupțial.

Bill Gates, în vârstă de 65 de ani, a anunţat divorţul de Melinda, 56 de ani, dar problemele lor nu se termină aici, ca dovadă că miliardarul filantrop apelează la serviciile unui celebru avocat şi bun prieten cu Warren Buffett.

Gates se ştie cu Munger de când lucrau împreună la Berkshire Hathaway. Fondatorul Microsoft a fost în consiliul de administraţie acolo până în 2020, iar Munger este şi acum vicepreşedinte. Charles T. Munger nu este avocatul familiei şi are o expertiză în afaceri, în imobiliare şi în investiţii. În 1950 soţia Nancy l-a lăsat fără toată averea, dar şi-a revenit şi ajuns miliardar.

Fără contract prenupțial, Bill Gates ar putea avea probleme cu împărțitul averii. Despre divorţ nu s-au dat prea multe detalii cu privire la motivul pentru care perechea se desparte, însă documentele instanței arată că perechea nu avea un acord prenupțial în vigoare când s-au căsătorit în 1994 – punând averea lor de 130 de miliarde de dolari în centrul diviziunii.

Avocații sunt șocați de faptul că nu a existat un contract prenupţial, dat fiind că Bill Gates câștigase deja primul său miliard de dolari la vârsta de 31 de ani în 1987 – în același an în care a cunoscut-o pe Melinda. Acum, nenumăratele lor active sunt în curs de a fi împărţite.

more: https://www.dailymail.co.uk/news/article-9540931/Bill-Gates-hires-Warren-Buffetts-right-hand-man-lawyer-split-wife-Melinda.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.