Bill Gates: Dacă facem treabă bună cu noile vaccinuri, reducem populaţia mondială cu 10-15%

Miliardarul american, Bill Gates, a sustinut in cadrul conferintei anuale in domeniul tehnologiei TED, ca factorul principal pentru incalzirea globala este dioxidul de carbon, CO2, pe care noi, oamenii il expiram. Acesta a explicat, printr-o ecuatie ingenioasa, ca metoda de a reduce cantitatea de CO2, este, reducerea populatiei cu 10-15%. Cum are de gand miliardarul sa faca acest lucru? Prin vaccinuri de sterilizare.

“Populatia globala este acum de 6,8 miliarde de oameni si vom ajunge la 9 miliarde de oameni in curand. Daca vom face o treaba foarte buna cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale de reproducere, com putea sa scadem cifra asta cu 10-15%”, a spus acesta intr-o prezentare din cadrul TED.

Gates a folosit o ecuatie pentru emiterea dioxidului de carbon:

CO2=P X S X E X C

„P” reprezinta numarul populatiei, „S” este numarul mediu de servicii de persoana, „E” este valoarea medie de unitati de energie pe serviciu, si „C” inseamna media de CO2 emisa pe unitate de serviciu pe an. Potrivit acestuia, anual, 26 de miliarde de tone de dioxid de carbon intra in atmosfera, media per om fiind cam de 5 tone.

Dupa prezentarea acestei ecuatii, Gates si-a invitat audienta sa gaseasca modalitati de a „elimina” variabilele din formula matematica, pentru a diminua cantitatea anuala de CO2, in scopul temperarii fenomenului de incalzire globala. Si s-a oprit asupra primei variabile-populatia.

Ce înseamnă „dacă facem treabă eficientă cu noile vaccinuri (…) putem să reducem acest indicativ cu aproape 10 – 15 procente“?

Bill Gates, care este unul dintre promotorii noilor tehnologii în toate domeniile s-a referit la două medicamente revoluţionare, aflate în faza de testare în SUA şi Coreea de Sud. ”În primul rând, este vorba despre o injecţie anticoncepțională, care se administrează doar o dată la un an şi jumătate-doi ani, ne-a declarat ginecologul Gabriel Lemnete, de la Maternitatea Polizu. La a doua administrare, inhibiția ovulatorie ar trebui să funcționeze timp de cinci ani”. Această injecție ar trebui să înlocuiască pastila anticoncepțională, evitând greșelile de administrare și având costuri mult mai mici, ceea ce ar face prevenirea sarciniloraccesibilă și pentru populațiile sărace. A doua ”revoluție” demografică, adresată de asta dată țărilor bogate, se referă la anticoncepționalele masculine, care ar contribui de asemenea la reducerea populației.

Urmareste-ne pe: VK MeWe Facebook Telegram Twitter Bitchute Youtube Rumble

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Urmareste-ne pe: VK MeWe Facebook Telegram Twitter Bitchute Youtube Rumble