Bitcoin: 10 aplicații Android pentru a plăti și a investi

Bitcoin dezlănțuie literalmente cursurile la un nivel inimaginabil cu puțin timp în urmă. Din ce în ce mai mulți oameni doresc să cumpere și să vândă criptocurrency pentru a investi – după ce unii analiști cred că, cursul ar putea ajunge până la 150 000 de euro în următorii câțiva ani – să plătească pur și simplu pentru produse și servicii cu . Există mai multe modalități de a „deschide” un portofel în Bitcoins și / sau în oricare (alte criptocuritate). În acest ghid vom vedea cum să o faceți direct pe telefonul dvs. smartphone!

Doriți să cumpărați, să vindeți Bitcoin sau altcoin (Ethereum, Monero, Zcash, etc …) sau să plătiți? Există mai multe moduri de a deschide un portofel pentru criptocurrency. Aici vom vedea cum să o faceți direct de pe telefonul smartphone. Aveți grijă, totuși: nivelul actual ridicat al prețurilor Bitcoin și alte criptocuritate solicită cea mai mare prudență în ceea ce privește securitatea. Soluțiile pe care le oferim se bazează, în cea mai mare parte, pe portofolii de cloud sau stocare locală. Datorită riscurilor, vă recomandăm să păstrați majoritatea produselor Bitcoin sau altcoin pe un hard disk, un computer sau un smartphone permanent deconectat de la internet.

Unele dintre soluțiile prezentate în acest ghid vă vor permite pur și simplu să trimiteți și să primiți plăți de pe telefonul dvs. smartphone, în timp ce altele oferă acces la o piață sau la o platformă de tranzacționare pentru cumpărarea și vânzarea directă de Bitcoins sau alte criptocuritate din aplicație. În nici un caz nu sunteți obligat să utilizați site-ul propus de aplicație dacă nu vă inspiră încrederea. Veți putea întotdeauna să cumpărați și să vindeți în mod direct Bitcoins sau altcoins pe site-urile pe care le preferați – trebuie doar să dați adresa portofelului dvs. la momentul cumpărării pentru a primi Bitcoins sau alt coins în locul potrivit!

Copay Bitcoin Wallet

Coinomi

Coinomi este o altă alegere pentru a vă recomanda: aici suntem din nou pe spațiul de stocare cu cheie open source și locală cu opțiuni puternice de securitate. Avantajul acestei soluții este că, în plus față de Bitcoins, îl puteți folosi ca și portofoliu dintr-o gamă largă de alte tipuri de produse, cum ar fi Ethereum, Monero sau ZCash. Aplicația oferă, de asemenea, o platformă de schimb integrat (dar puteți utiliza cea pe care o alegeți!).

Portofel Bitcoin de către Coinbase

Coinbase este una dintre piețele  Bitcoin, Ethereum și Litecoins sau site-ul de tranzacționare. Site-ul propune deschiderea unui cont în cloud pe care să stocați criptocurrency. Aplicația Bitcoin Wallet vă oferă acces la toate funcțiile Coinbase. Și poți să plătești rapid, cam ca PayPal, dar cu criptocuritate. Aveți grijă însă: după cum v-am spus mai devreme, acest site se bazează pe un spațiu de stocare în cloud. Nu păstrați, în niciun caz, cea mai mare parte a vrăjitoriei sau alcoolului.

Coins.ph

Coins.ph este un alt portofel foarte popular. Permite transferuri gratuite între persoane și retrageri de bani în anumite țări, inclusiv în Filipine, a căror cerere este originară. Special? Coins.ph Lista de site-uri care acceptă plăți Bitcoins direct. Util pentru adopters devreme căutând să facă fără bancare. Din nou, natura din norul acestui portofel atrage totuși atenția – și o utilizare motivată a serviciului.

Portofelul Mycollium Bitcoin

Bitcoin Wallet

Bitcoin Wallet. Fără îndoială aplicarea la cel mai clar nume de pe listă, acest portofoliu este la fel ca și numele lui, simplu, dar și sigur. Cheile private sunt stocate local. Aplicația integrează, de asemenea, o piață pentru schimbul Bitcoins. Este plină de caracteristici practice, cum ar fi plata offline prin Bluetooth. Dar, de asemenea, prin intermediul NFC, QR-Codes și URL-uri. Acesta vine cu un widget convenabil pentru a afla în orice moment poziția portofelului.

Airbitz

Bither

GreenAddress Bitcoin Portofel

Adresa Green Cordova este un serviciu convenabil multiplatform. În special, acesta face posibilă transferul rapid între utilizatorii serviciului. Fiecare tranzacție poate fi securizată prin autentificare dublă. Un sistem special permite să oferiți diferite adrese pentru a primi Bitcoins și, astfel, pentru a vă proteja mai bine identitatea. Cu toate acestea, cheile dvs. private nu sunt stocate local, ceea ce ridică întrebări în caz de hacking a serviciului.

Wirex

Dacă deja ați investit o mulțime de Bitcoins, pe Coinbase sau pe o altă platformă, vă sfătuim să instalați Wirex. Acesta este un loc sigur în care puteți să păstrați criptocurrency și să îl convertiți rapid în euro. Puteți conecta un card de credit virtual care vă va permite să vă cheltuiți Bitcoins. Interfața sa este foarte practică și intuitivă și puteți chiar să comandați, pentru suma de 10 €, un card de credit real. O necesitate.

sursa

Comentarii

Leave a Reply