Boris Becker riscă 7 ani de închisoare pentru evaziune fiscală

Boris Becker

Fostul tenismen Boris Becker in varsta de 52 de ani riscă 7 ani de închisoare pentru evaziune fiscală.

Conform publicației The Guardian, fostul lider ATP este acuzat de statul britanic c-ar fi ascuns venituri în valoare de 1,2 milioane de euro, plus alte 3 proprietăți de lux.

De asemenea, autoritățile din Regat încearcă să demonstreze și că germanul a obstrucționat justiția. Dacă aceste capete de acuzare vor fi justificate, atunci Becker riscă nu mai puțin de 7 ani de închisoare.

Ajuns la tribunal purtând o mască neagră purtând logo-ul Stronger Together, Becker a negat 19 acuzații de presupusă evaziune fiscala.

Sunt nevinovat până la proba contrarie! Neg toate acuzațiile împotriva mea și mă voi apăra prin toate mijloacele legale! Cred în sistemul juridic din Marea Britanie. Avocații mei îmi vor dovedi nevinovățiaFost lider ATP, câștigător a 6 turnee de Grand Slam, Boris Becker a reușit să adune de-a lungul carierei peste 22 de milioane de euro. Câteva investiții neinspirate, un divorț costisitor și datorii către fiscul britanic l-au obligat să-și declare falimentul personal în 2017.

Cele mai recente estimări arată că fostul mare tenismen are datorii cumulate de 56 de milioane de euro. O parte dintre trofeele și rachetele de tenis ale lui Becker au fost scoase la o licitație forțată anul trecut.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.