Când regele dă mâna cu cineva, apare o altă mână care îi sprijină brațul pentru că poartă atât de mult aur încât are nevoie de ajutor

Urmareste-ne pe: VK MeWe Facebook OK.ru Gab Telegram Twitter Bitchute Youtube

Bogăția uriașă a regatului african care a ținut piept Imperiului britanic, este aurul.

Imperiul Ashanti fondat în 1670 a ocupat ceea ce este acum sudul Ghana, o democrație modernă. Astăzi, aurul este pretutindeni și face parte dintr-o perioadă din istoria africană și europeană de care ne amintim rar. Când nu era vorba doar de comerțul cu sclavi, ci de aur, putere și imensa bogăție a Africii.

Pentru tribul Ashanti, aurul a fost foarte important în ultimii1.500 de ani. Acești oameni au început să facă comerț cu aur încă din secolul 5. Iar liderii tribului sunt și acum acoperiți cu aur.

Când regele dă mâna cu cineva, apare o altă mână care îi sprijină brațul pentru că poartă atât de mult aur încât are nevoie de ajutor. Există la curtea regelui Ashanti o persoană care ocupă funcția de sprijinitor al brațului regal.

Regatul Ashanti face parte din Ghana modernă, dar regele tribului are în continuare o poziție influentă. Ca toți regii, Otumfo Osei Tutu II vorbește foarte rar cu presa.


Urmareste-ne pe: VK MeWe Facebook Telegram Twitter Bitchute Youtube Rumble

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Urmareste-ne pe: VK MeWe Facebook Telegram Twitter Bitchute Youtube Rumble