Capra lui Mark Zuckerberg, „Bitcoin”

Ieri, Mark Zuckerberg, fondator și CEO al Facebook, a dezvăluit că a numit una dintre caprele sale „Bitcoin”. Acesta a fost aparent un anunț inocent care, cu toate acestea, a făcut ca sfera criptografică să vorbească despre ce semnificație mai profundă ar putea indica acest lucru. În timp ce unii au raționalizat acest lucru ca fiind o susținere a Bitcoin de către Facebook, alții au sugerat teorii mai ciudate.

Zuckerberg a dezvăluit ieri pe Facebook că una dintre caprele sale se numește „Bitcoin”. Această postare, care se citea de obicei ca umoristică, a făcut ca sfera criptomonedelor să formuleze teorii ciudate. În timp ce unii utilizatori au râs și și-au răspândit memele în consecință, unii au crezut că ar putea exista o intenție mai mare în spatele postării.

Unii utilizatori au considerat acest lucru ca un indiciu că Facebook a avut sau va urma urmele unor companii precum Tesla și Microstrategy, cumpărând Bitcoin ca acoperire și adăugându-l la rezervele sale de numerar. Au existat zvonuri despre aceasta luna trecută, dar Facebook le-a spulberat în timpul ultimului apel de câștig, negând că a cumpărat bitcoin sau alte criptomonede.

sursa: https://news.bitcoin.com/mark-zuckerbergs-goat-bitcoin-ignites-conspiracy-theories

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.