Câte ceva despre femeie!

Respectul față de femeie este în primul rând respectul față de viață. Mereu neînțelese, mereu prea puțin iubite, femeile rămân un mister chiar și pentru ele însele. Fascinante ambasadoare ale frumuseții și gingășiei, ale dârzeniei și iubirii, ele reușesc doar prin simpla lor prezență să facă viața mai interesantă, lumina mai blândă, greutățile mai ușoare, durerile mai suportabile, provocările mai mari, competitivitatea mai acerbă, autotransformarea mai dorită!

Să le deslușim misterul sau doar să le iubim? O dilemă mereu de actualitate, un mister mereu în mișcare.

Femeia! –  o mare putere, însă prea puțin cunoscută, chiar și de ea însăși!

Puține femei sunt conștiente de puterea pe care o au. Ne atrag, dar puțini bărbați și le doresc cu adevărat trezite, în deplinătatea puterilor lor! În general, femeile au nevoie de mai multă încredere în ele însele, dar și de bărbați capabili să le asigure cadrul adecvat dezvoltării lor. Este necesar pentru orice femeie să aibă în viața ei un bărbat care să-i inspire siguranță, pentru că numai astfel ea va ști apoi să se abandoneze propriei naturi și să-și trezească sufletul, sufletul ei profund misterios, copleșitor, fascinant, complex, uluitor.

O femeie puternică nu este femeia care și-a dezvoltat atribute specifice masculinității, ci femeia conștientă de feminitatea ei, adusă la stadiul de exprimare plenară. Puterea unei femei nu vine din faptul că știe să trăiască pe picioarele ei, așa cum au ajuns să creadă mulți bărbați în zilele noastre că ar trebui să fie o femeie. Puterea unei femei provine din faptul că se poate abandona total misterului din propriul ei suflet, se poate abandona cu totul iubirii ca Principiu Etern și Absolut, se poate abandona emoțiilor copleșitoare și inefabile. Bărbații au o atracție mai mare față de femeile așa-zis independente, dar fug de o femeie care li se abandonează cu totul, care îi copleșește cu iubire și li se dăruiește fără rezerve, pentru că în fața unei asemenea femei, trebuie să vii cu o masculinitate pe măsură, cu o putere a verticalității de excepție, cu o deschidere plină de curaj față de misterele vieții. În fața unei femei capabilă să manifeste emoții cât Universul de mari, tu, ca bărbat, trebuie să creezi spațiul care să le cuprindă, altfel produc dezastre și în tine și în ea. Pentru a genera atât de mult spațiu cât să cuprindă sufletul unei femei îndrăgostite, nu este chiar la îndemâna oricui! Și atunci preferăm iubirile călduțe, emoțiile temperate, frivolitatea!

Fie totuși ca … în vastitatea lumii, miraculoasele iubiri să înflorească! Fie ca femeile excepționale să întâlnească bărbați de excepție! Fie ca orice femeie și orice bărbat să trăiască o iubire excepțională! Iubirea să ne trezească deopotrivă pe toți!

Sursa: artadeatrai.ro

Comentarii

Leave a Reply