Ce pedepse au primit stăpânii de sclavi de la Berevoești, care au torturat zeci de copii. Două persoane au decedat în acest infern

Ce pedepse au primit stăpânii de sclavi de la Berevoești, care au torturat zeci de copii. Două persoane au decedat în acest infern

Alți șapte dintre stăpânii de sclavi de la Berevoești au fost condamnați luni, 26 martie, de către Magistrații Tribunalului Argeș. Pedepsele cu închisoare, cele mai mari de până acum, sunt cuprinse între 5 ani şi 2 luni şi 18 ani şi 10 luni, dar sentința nu este definitivă. De asemenea, stăpânii de sclavi, aflaţi în prezent în arest la domiciliu, trebuie să achite la opt victime daune de 160.000 de euro.

Cea mai mare pedeapsă, de 18 ani și 10 luni de închisoare, a primit-o Costinel Bădală. Acesta este acuzat că a făcut trafic de persoane și de minori, dar și că a torturat doi minori, timp de mai multe luni.

Iată care au fost şi celelalte pedepse la închisoare cu executare: Traian Păun (fiul)-10 ani; Păun Petruţa Minuca-8 ani şi 6 luni; Florin Feraru-8 ani, 5 luni şi 10 zile; Feraru Ancuţa Mariana-5 ani şi 2 luni; Păun Traian (foto)-11 ani şi 6 luni. Condamnaţii nu au voie timp de cinci ani să ia legătura cu foştii sclavi sau cu familiile acestora.

La sfârșitul lunii ianuarie, alți șapte stăpâni de sclavi au fost condamnați la pedepse între 4 și 13 ani de închisoare cu executare și la plata a 20.000 de euro daune.

sursa: universulargesean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.