Cerșetor român, hrănit cu pastă de dinți. Un vlogger riscă închisoarea pentru farsa sa

Un vlogger din Barcelona a vrut să filmeze o farsă amuzantă pe care să o urce apoi pe contul său de Youtube, însă gluma de prost gust pe care a făcut-o l-ar putea băga în închisoare. Procurorii spanioli au cerut doi ani de închisoare pentru Kanghua Ren, după ce acesta i-a dat biscuiți umpluți cu pastă de dinți unui cerșetor înfometat, scrie Gizmodo. Cerșetorul era din România.

Tânărul în vârstă de 20 de ani avea un canal de Youtube cu peste 1,2 milioane de fani și spera să obțină sute de mii de vizualizări pentru „farsa” pusă la cale. El a înlocuit crema din cinci biscuiți cu o pastă de dinți, apoi i-a oferit unui cerșetor în vârstă de 52 de ani și a filmat întâmplarea. Potrivit The Telegraph, cerșetorul se numește Gheorghe L. și este din România.

Bărbatul a mâncat biscuiţii, iar vloggerul a făcut o glumă legată de sărăcia omului şi lipsa sa de igiena orală. Evident publicul s-a scandalizat şi autorităţile au intrat pe fir. Asta mai ales pentru că omului străzii i s-a făcut rău şi a vomat la doar câteva minute după. Cifrele de advertising sunt uimitoare: tânărul ar fi generat peste 2180 de euro numai din reclamele acelui clip.

Aparent practica de “Oreo cu pastă de dinţi” e foarte populară pe YouTube, părând a fi un nou fenomen gen cel cu capsulele de detergent. Sper să fie demonetizat de YouTube şi să se concretizeze compensaţia către cerşetor cu 30.000 de euro, aşa cum se zvoneşte.

Comentarii

Leave a Reply