Cerșetor român cu „fără bani pentru scutece”, găsit cu un iPhone X 999 dolari, un portofel de 500 dolari și bijuterii scumpe

Româncă arestată în SUA. Cerșea bani pentru scutece de bebeluș, dar purta haine exorbitant de scumpe.

Poliția din New Jersey a reținut o româncă în vârstă de 34 de ani, acuzată că cerșea pe marginea unei șosele aglomerate, sub un pretext fals. Dorina Căldăraș stătea pe marginea străzii cu o pancartă pe care era lipită poza unui copil și mesajul: „Am un bebeluș. Vă rog, în numele lui Dumnezeu, ajutați-mă să cumpăr scutece și lucruri pentru copil”, scrie Daily Mail.

Polițiștii care au arestat-o pe româncă au fost însă surprinși să afle că femeia purta haine scumpe de designer, cizme Michael Kors, geantă Coach, avea ultimul model de iPhone și aproximativ 500 de dolari în geantă.

Căldăraș a recunoscut în fața polițiștilor că face parte dintr-un grup de femei care fac naveta zilnic, din cartierul Queens, din New York, în New Jersey, pentru a cerși.

Femeia a primit o amendă pentru îngreunarea traficului rutier și pentru că cerea bani sub un fals pretext. „Este frumos să faci acte de caritate, dar nu este o idee bună să donați bani cuiva cu o pancartă pe marginea drumului. Dacă observați o persoană care are nevoie de ajutor, sunați la sediul nostru, iar ofițerii vor sosi imediat”, a transmis poliția din New Jersey.

Locotenentul Victor Correia a declarat pentru 4NewYork :

Avea o geantă de mână scumpă, avea o haina scumpă și pantofi scumpi.

Unghiile ei au fost făcute recent și ea a folosea un iPhone X. Ea a recunoscut că face parte dintr-o grupare mai mare și că membrii rețelei sunt plasați în diferite zone din New Jersey pentru a cerși”.

Este frumos să fii caritabil, dar nu este o idee bună să dai cuiva pe marginea drumului cu un ajutor.

Dacă vedeți pe cineva care poate avea nevoie de ajutor, puteți apela sediul nostru, iar ofițerii noștri vor răspunde și vor evalua”.

Share and LIKE:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns