Controlorul care a bătut un bărbat într-o gară din Arad a fost concediat (video)

Controlorul care a bătut crunt un bărbat într-o gară din Arad a fost concediat.

Scene violente au fost filmate în timp ce un bărbat a fost bătut de controlor în gara din Milova, județul Arad, după ce acesta a fost coborât cu forța din tren. Acesta s-a urcat în tren fără să aibă bilet, a încasat pumni și picioare și de la călători, inclusiv de la o femeie. Victima a fost filmată în timp ce zăcea la pământ, însă nimeni nu a intervenit.

Deși avea probleme cu echilibrul, bărbatul a încercat să se ridice de la pământ și să se urce înapoi în tren. E însă lovit cu piciorul ca să nu revină în personal. Controlorul s-a dat jos din tren și l-a luat la pumni de bărbat. În ajutorul „nașului” violent au sărit doi tineri, printre ei și o femeie, care l-au lovit în repetate rânduri. Bărbatul a rămas la pământ nemișcat.

Incidentul a fost filmat de martori care nu au intervenit să oprească violențele.

Cel snopit în bătaie a fost cioban la o stână de oi din județul Timiș și era în căutarea unui loc de muncă. Fostul baci a recunoscut că s-a urcat în tren fără bilet, însă a spus că i-a cerut controlorului să-i vândă unul.

Polițiștii Transporturi Feroviare au fost sesizați despre cele întâmplate și au demarat cercetările pentru a-i identifica și trage la răspundere pe agresori.

Comentarii

Leave a Reply