Cristina Țopescu a fost găsită decedată duminică seara, în locuința ei din orașul Otopeni. Aceasta avea 59 de ani.

O prietenă a Cristinei Țopescu este cea care a sesizat autoritățile pentru că nu mai știa de ea nimic de mult timp. Polițiștii sunt cei care au intrat în casa fostei prezentatoare tv și au găsit-o fără suflare. Nu s-au găsit urme de violență pe corpul acesteia.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în pat, spun surse din anchetă. Pe trupul neînsuflețit nu există urme de violență, cel puțin vizibile. Din primele evaluări, polițiștii nu exclud varianta ca fosta realizatoare tv să fi murit în somn.

Echipajul de la Serviciul de Ambulanță a constatat că ea era decedată de mai multe zile. Vecinii susțin că nu au mai văzut-o pe fosta prezentatoare de câteva săptămâni.

Cristina Țopescu a fost una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România, fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu. Cristina Țopescu a fost prezentatoarea principalului buletin de știri la Prima TV mai bine de 12 ani. Aceastaa decis să renunțe la acest post de televiziune în luna aprilie a anului 2013, pentru a intra în PSD. Cristina Țopescu a fost prima șoție a lui Ștefan Bănică Jr.
La casa Cristinei Țopescu au fost găsiți și trei câini morți. Se pare că aceștia ar fi murit de foame. Cristina Țopescu era o mare iubitoare a animalelor de companie.

„In cursul acestei seri, in jurul orelor 22, Inspectoratul de Politie al Judetului Ilfov a fost sesizat de catre o femeie cu privire la faptul ca vecina ei nu a mai fost vazuta de aproximativ trei saptamani. In urma sesizari, politistii orasului Otopeni au intrat in imobilul respectiv unde au gasit o persoana decedata, care nu prezinta urme vizibile de violenta. Urmeaza sa se realizeze expertiza medico-legala”, au transmis polițiștii într-un comunicat.

Politistii urmeaza sa stabileasca imprejurarile in care a murit Cristina Topescu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.