Cuișoare de pământ – beneficii sănătoase

Cuișoarele de teren sunt, în general, recoltate în India, Indonezia, Sri Lanka, Bangladesh și Zanzibar. În știință, ele sunt cunoscute sub numele de Syzygium aromaticum. Totuși, pe lângă toate beneficiile sănătoase, oamenii nu știu prea multe despre această plantă uimitoare.

Din acest motiv, cercetătorii noștri și-au folosit timpul pentru a investiga mai mult despre el, astfel încât oamenii noștri să poată recunoaște beneficiile. În continuarea articolului, vă vom prezenta beneficiile pe care le veți obține de la cuișoarele de la sol și o rețetă simplă, dar foarte sănătoasă.

Cuișoare de pământ – Fapte nutriționale și beneficii pentru sănătate

Deci, mai mult sau mai puțin, această plante conține toate substanțele nutritive pe care corpul nostru le are pentru buna funcționare. Cuișoarele conțin vitamina A, B, C și E. Aceste vitamine sunt necesare pentru îmbunătățirea și menținerea sănătății ochilor și minții noastre . În plus, ele ajută corpul nostru să devină mai rezistent la infecții și boli. Pe lângă aceste vitamine, cuișoarele de pământ conțin, de asemenea, multe minerale, cum ar fi: fier, calciu, potasiu, magneziu, zinc, seleniu și sodiu. Ele promovează sănătatea dinților , vindecarea rănilor și îmbunătățesc digestia.

Pe lângă aceste fapte nutriționale generale, cuișoarele sunt, de asemenea, foarte utile împotriva diabetului și a stării de sănătate a respirației.

Sănătate respiratorie

Cuișoarele au proprietăți antibiotice și, prin urmare, ajută organismul să scape de dureri în gât. Ele promovează, de asemenea, sănătatea sistemului nostru respirator.

 Diabet

Dacă consumăm o cantitate adecvată de cuișoare de pământ, putem reduce nivelurile de zahăr din sânge din corpul nostru.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.