Cum să blocați anunțurile pe Android

Obosit de anunțuri care vă distrug experiența de navigare pe Android? 

Dacă ați analizat modul în care puteți bloca anunțurile pe Android, probabil că ați văzut câteva sfaturi despre dezordinea cu fișiere gazdă și așa mai departe. Vestea bună este că există modalități mult mai ușoare de a bloca anunțurile pop-up pe Android – tot ce trebuie să faceți este să descărcați o aplicație gratuită și simplă.

Atât anunțurile standard, cât și anunțurile pop-up nu sunt doar invazive pe un dispozitiv mobil, ci pot afecta serios factura telefonică dacă utilizați un plan de date limitat. Descărcarea de pagini web grele are suficiente date: nu aveți nevoie de costul suplimentar de plată pentru a încărca mesajul de marketing al unui anunțant.

Blocarea acestor anunțuri este suficient de ușoară, dar este posibil să trebuiască să schimbați alegerea browserului web pentru a face acest lucru. Alegeți Opera sau browserul de blocuri de anunțuri, de exemplu, și puteți bloca toate anunțurile de afișare pe telefon, dar chiar dacă doriți să rămâneți în Chrome, puteți să eliminați anunțurile pop-up.

 Iată patru trucuri pentru a încerca să obțineți o experiență de navigare mult mai fericită și fără anunțuri. De asemenea, puteți să verificați cele mai bune browsere mobile de la care puteți alege.

Utilizați browserul Opera

Acesta este de departe cel mai simplu mod de a evita anunțurile în timpul navigării pe Android, deoarece browserul gratuit Opera conține acum un bloc de anunțuri încorporat. Cu toate acestea, este posibil să nu fie o soluție ideală pentru dvs. dacă utilizați Google Chrome sau Firefox pe celelalte dispozitive (dacă este cazul, consultați cel de-al treilea sfat).

Nu trebuie să faceți nimic special – instalați Opera și utilizați-l ca orice alt browser, fără niciun fel de reclama.

Puteți descărca Opera Browser gratuit de pe Google Play .

Instalați browserul Ad-bloc gratuit

O altă alternativă la browserul dvs. curent este browserul gratuit de blocare a anunțurilor, realizat de aceeași companie ca extensia desktop AdBlock notorie.

Puteți descărca Adblock Browser gratuit de pe Google Play .

 

 

 

 

 

 

Blocați anunțurile pop-up în Chrome

Dacă într-adevăr sunt doar anunțurile pop-up care vă deranjează și nu ar trebui să instalați un al doilea browser, acestea pot fi blocate în browserul Google propriu Chrome.

Lansați browserul, atingeți cele trei puncte din partea dreaptă sus a ecranului, apoi alegeți Setări, Setări site.

Derulați în jos până la ferestrele pop-up și asigurați-vă că glisorul este setat la Blocat.

 

 

 

 

 

Utilizați modul Economizor de date

Dacă lipiți Chrome, există un alt pas pe care îl puteți lua pentru a evita accesul la conținut online.Protectorul de date comprimă aspecte ale paginilor web care nu sunt necesare pe dispozitivele mobile. Oferă o experiență mai ușoară de navigare pe Internet și economii la factura dvs. de date, telefonul dvs. fiind astfel mai greu să scadă anunțurile și animațiile inutile.

Poate duce la o experiență oarecum mai plăcută de navigare, și este posibil ca unele pagini web să pară nevăzătoare. Dar puteți dezactiva întotdeauna datele de economisire a datelor – este o activitate de două secunde.

Deschideți Chrome, apoi apăsați pictograma meniului cu trei puncte din colțul din dreapta sus. Alegeți Setări, apoi găsiți Economizorul de date. Asigurați-vă că este setat la Activat.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.