Cum să câștigați bani pe Internet și offline

Acest articol vorbește despre modul în care un student câștigă bani sau, mai degrabă, ca un tânăr care nu are competențe speciale, educație, capital de pornire și chiar – de vârstă suficientă, pentru a începe să câștige bani.

Este posibil să câștigi bani literalmente pe tot!

Principalul lucru – nu fi leneș și aplicați toate forțele și, bineînțeles, ingeniozitatea.

În primul rând, este de dorit să obțineți un capital de start. Este mult mai ușor să faci afaceri cu el. Pentru aceasta, încercați să găsiți ceva care nu este necesar, că puteți să vindeți și să obțineți bani buni. Ar putea fi lucruri vechi sovietice.

De exemplu: timbre, cărți poștale, cărți vechi, icoane vechi, samovare, jucării și alte lucruri care nu sunt necesare în mod special, dar pentru a arunca un păcat. Cu toate acestea, există o mulțime de oameni care doresc să cumpere aceste lucruri!

A le vinde în prezent este foarte ușor. Pentru a face acest lucru, folosiți-free panouri de mesaje pe Internet. În Rusia, cel mai popular, este Avito. Ei bine, în Ucraina, cel mai faimos site, este OLX. Deși, aceste servicii de sute. Cazarea este gratuită, iar publicul este uriaș. În timpul săptămânii, de obicei toată lumea cumpără.

Și așa, primii bani sunt. Dar nu poți câștiga atât de mult, pentru că mai devreme sau mai târziu, nu va mai fi nimic de vândut. Deci, acum trebuie să încerci să investești acești bani în afacerea ta și să o respingi de mai multe ori!

Care este cel mai bun mod de a face?

Pe Internet:

Puteți face – scrierea articolelor (rescrierea, copywriting). Totul depinde de calitatea articolelor scrise. Cu cât este mai bun articolul, cu atât mai scump poate fi vândut. Și dacă scrieți astfel de articole pentru 10 bucăți pe zi, atunci primii bani se acumulează rapid.

Rețea CPA . Cea mai populară rețea pentru câștigul de câștig este kma.biz. În astfel de rețele, aceștia plătesc pentru vânzarea produselor lor în medie 20-75% din suma bunurilor în sine. Ce este bun în legătură cu acest tip de câștiguri este faptul că acestea oferă deja site-uri gata făcute de un singur site. Și, oferiți o mulțime de modalități de a vinde bunurile. Sunt permise mijloacele de atragere a traficului din sfera socială. rețele, publicitate de la Google și Yandex. Și acesta este doar locul cel mai de frunte pentru publicitatea unui produs.

Câștiguri privind vânzarea de publicitate în grupul său în VC . Pentru a face acest lucru, trebuie însă să recrutați cel puțin 10.000 de persoane din grupul dvs. După asta, puteți deja să faceți bani pe publicitate.

Marketing afiliat. E metoda cea mai simplă de a face bani pe internet în mod legal, și poți începe cu costuri mici. Nu ai nevoie neapărat de un blog, site, pagină de Facebook, deși te pot ajuta.

Marketingul afiliat presupune recomandarea unor produse/servicii de la diverse magazine online ce oferă comisioane atunci când cineva cumpără pe baza recomandării făcute de tine. Monitorizarea se face pe baza unor linkuri speciale, care de obicei sunt valabile 2-3 zile, deși sunt magazine online ce oferă și mai multe zile.

Se poate face marketing afiliat și fără site sau blog doar postând linkuri de genul ăsta direct pe Facebook,VK, Twitter, Google+ sau prin Google Adsense, cu unele restrictii.

Câștiguri pe video în Youtube . Aici trebuie remarcat că aveți nevoie de o mulțime de muncă! În primul rând, faceți videoclipuri interesante. Apoi, procesați-i să facă frumos. După aceea, creați canalul dvs. și răsfoiți-l. Atunci când există mulți abonați, puteți căuta cumpărători de publicitate, subiecte conexe. Publicitatea este de obicei plasată în – începutul, mijlocul sau sfârșitul videoclipului.

Offline:

Revânzarea bunurilor vechi, second-hand. Și mai întâi de toate, e electronică. Experiența de a vinde astfel de lucruri a ajuns deja, folosind buletinele de bord. Acum, scriem pe Internet un anunț despre cumpărarea – vechi, dar care funcționează: microunde, fier de călcat, aspiratoare. Principalul lucru este că este în stare de funcționare!

De asemenea, imprimați anunțul dvs. pe imprimantă și inserați-l în orașul dvs. Principiul este aici dacă cineva vrea să-și vândă cuptorul cu microunde, să-l cumpere pentru 200-500 de euro, în funcție de stat. Și tu vinzi între 1000 și 2000 de euro.

În același timp, dacă intri în casă și există oameni vechi care locuiesc acolo, întrebați – au mai multe lucruri pe care ar dori să le vândă? De exemplu: icoane vechi, samovare, diverse figurine etc. În general, tot ceea ce considerați valoros și că puteți revinde pentru bani buni.

Dacă nu era nimic de vândut și nu există bani pentru a cumpăra ceea ce poate fi revândut, a doua variantă a câștigurilor va fi potrivită tuturor. Trebuie doar să găsiți locuri unde există cozi foarte mari.

Încearcă să vii mai devreme și să te întorci. Iar atunci când există mai mult de 50-100 de oameni în coada de așteptare, oferiți celor care la sfârșitul liniei – pentru a face schimb de locuri pentru o anumită sumă de bani. Dacă coada este foarte mare și se mișcă lent, mulți vor să plătească bani, doar să nu stea timp de 2-3 ore pe linie. Astfel de locuri pot fi: locuințe și servicii comunale, spitale, departamente de pașapoarte etc.

Dacă nu doriți să lucrați singuri, dar aveți nevoie de bani, găsiți cei care vor lucra … Înțelegeți cu chiriașii din casele cu mai multe etaje despre plata pentru curățarea podelelor. Calculați profitul rezultat. Ei bine, acum, dați anunțul că aveți nevoie de un curățitor în astfel de astfel de case. Și să plătești niște bani. În principiu, în acest fel poți câștiga oferind servicii pentru mutari.

Vânzarea de cărți uzate. Acum, cărțile sunt foarte scumpe. Dar, cărți folosite, puteți cumpăra pentru un ban. Cumpărați o carte, restabiliți-o ușor cu bandă de lipici și scotch. Și puteți vinde la un preț mai mare, prin intermediul Internetului. Sau puteți merge la recepția de hârtie de deșeuri și de acord să cumpărați cărți în stare bună. Cărțile vor costa un ban. Și poți vinde ca o carte, nu pentru hârtie. Astfel, dați cărții o viață nouă! În plus, dacă puteți acumula cărți foarte mult, puteți deschide – închirierea de cărți. Și apoi, chiar și acele cărți care nu sunt vândute vor fi profitabile.

Astfel, puteți câștiga aproape totul.

Sau cu o investitie minima, puteti castiga la loto. Succes!

 

Comentarii

Leave a Reply