Cumpănaşu: Luiza ar fi deja scoasă din ţară de reţeaua de trafic de minore

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, a declarat pentru MEDIAFAX că a discutat cu un bărbat care a spus că domiciliul lui Gheorghe Dincă ar fi locul de întâlnire pentru o reţea de trafic de minore, subliniind că are şi înregistrări cu liderul reţelei pe care le va transmite parchetului.

„Eu iau sub rezervă ce primesc ca informaţie. Am primit informaţie de la acest domn care este din zona respectivă şi care a insistat – am avut mai multe dialoguri cu dânsul. (…) Acest om a declarat că lui, acest domn Tonel, cum îl chema, este şeful acestui clan de trafic de persoane care a făcut victime şi care le-a făcut victime şi pe Luiza şi Alexandra, i-ar fi propus acestuia să întreţină relaţii sexuale cu minore, indicând locaţia lui Dincă ca loc de întâlnire”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei şi preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României.

Potrivit lui Cumpănaşu, bărbatul cu care a vorbit a spus că Luiza ar fi deja scoasă din ţară de reţeaua de trafic de minore.

Bărbatul i-ar mai fi spus că are şi un laptop cu mai multe înregistrări cu un lider al clanului, pe care l-ar chema Tonel. Laptopul ar urma să fie transmis parchetului.
Sursa: Mediafax

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.