Dan Diaconescu, a fost eliberat miercuri din închisoare

Dan Diaconescu, a fost eliberat miercuri din închisoare a declarat că refuzul de a accepta pactul cu Sistemul l-a adus în stadiul de a pierde tot și de a face pușcărie.

Proaspăt ieșit din închisoare, Dan Diaconescu s-a apucat de afaceri. Nu în televiziune, pentru că are interdicţie pentru şapte ani, ci în gastronomie.

El și-a lansat propria prăjitură. Desertul, care arată destul de bine, conține ciocolată albă și ciocolată neagră, dar și fructe.

Fostul preşedinte al PP-DD vrea să dea lovitura cu ea şi să scape de problemele financiare. Pe glazura de ciocolată albă care o învelește sunt înscrise inițialele fostului parlamentar: D.D. O porție din această prăjitură costă 11 lei.

Fostul parlamentar originar din Caracal, Dan Diaconescu a fost eliberat condiţionat, după ce a efectuat aproape 3 ani din pedeapsa de 5 ani şi 6 luni de închisoare pentru şantaj. Dan Diaconescu a declarat, la ieșirea din penitenciar, că refuzul de a accepta pactul cu Sistemul l-a adus în stadiul de a pierde tot și de a face pușcărie.

„Acum vreau să mă rezum la următoarea concluzie: dacă aș fi acceptat propunerile lor din ultimii ani, probabil că partidul meu ar fi fost la guvernare.

Poate că eu eram prim-ministru și în orice caz, televiziunile mele nu s-ar fi închis. Neacceptând propunerile lor și dând dovadă de curaj în care aș vrea să mă urmați,au făcut tot ceea ce au amenințat: mi-au închis televiziunile partidul, mi-au luat totul, mi-au luat libertatea, tatăl, crezând că în felul acesta m-au învins”, a declarat Diaconescu, la ieșirea din penitenciar.

Comentarii

Leave a Reply