De ce întreprinderile ar trebui să aleagă Bitcoin

Una dintre cheile pentru a permite o creștere durabilă a Bitcoin pe piețele valutare este existența unor canale puternice pentru comerț. Prin aceasta înțeleg avem nevoie de mai mulți comercianți care acceptă BTC pentru bunurile și serviciile lor.

De ce ar fi un comerciant care are o afacere solidă decide să înceapă să accepte Bitcoins?

În primul rând, Bitcoins elimina câteva caracteristici enervant de procesoare moderne de plată. Una dintre acestea este chargebacks. Comercianții pierd porțiuni uriașe de venituri în fiecare an pentru a rambursărilor din cauza carduri furate sau clienți dificili. În cele mai multe cazuri, bunurile nu sunt recuperabile în aceste situații. Cu Bitcoin, cu toate acestea, proprietarii de afaceri pot fi siguri că odată ce vor vedea câteva confirmări din lanțul de bloc, banii este a lor, pentru totdeauna.

 O altă supărare este rata ridicată a taxelor pe care procesatorii de plată, cum ar fi companiile de carduri de credit sau taxa Paypal pentru vânzarea produsului. Taxele plătite pentru tranzacțiile Bitcoin de orice dimensiuni semnificative sunt neglijabile de cel mult. Aceste taxe nu sunt în scopul speculei băncilor, ci de a plăti facturile de energie electrică de colegii din rețea care asigura Bitcoin plăți. Personal, eu văd acest lucru ca o plată mai mult decat-echitabil pentru serviciile pe care le furnizează (0.0001-.0005 BTC).

Motivul cel mai atractiv pentru a accepta Bitcoins este puterea de marketing are. Comunitatea Bitcoin este foarte implicat și de susținere a noii comercianți. Întreprinderile cum ar fi WordPress și NameCheap au făcut valuri prin acceptarea Bitcoins pentru produsele lor respective, cu recompense financiare evidente. Bitcoiners sunt o rasa curios, deoarece acestea sunt atât de încântați să plătească cu moneda lor digitală. De fapt, cele mai multe dintre ele să înțeleagă cât de important este să aibă afaceri care vor accepta BTC și ar putea fi dispuși să plătească o primă pentru recompense o astfel de decizie.

 Bitcoins nu sunt lipsite de dezavantaje, desigur. În primul rând, acestea necesită un nivel ridicat de alfabetizare tehnologică de a utiliza în mod eficient. Securitatea pentru cheile private este realizabil, dar novici s-ar putea sfârși prin a face greșeli costisitoare. Al doilea dezavantaj este faptul că moneda este încă incredibil de volatilă, care este suboptimal pentru majoritatea companiilor cu un flux de numerar destul de strâns. Din fericire, există modalități de a atenua atât a acestor factori. Cea mai evidentă este de a pune în aplicare un comerciant online care percepe o taxă pentru a accepta plăți Bitcoin în numele dvs. Și vă oferă cu prețul spot al Fiat în contul dvs. Bancar.

Un alt avantaj al folosirii Bitcoin și a altor cryptocurrencies este ridicat anonimatul implicat, de exemplu Komodo Currenciesprovides Secure & Anonim plățile în valută (citește alb lor paperfor mai multe informatii).

 În orice caz, dacă sunteți un comerciant de orice fel și nu au explorat Bitcoin pentru afacerea ta încă, v-aș sugera să facă acest lucru.

Bitcoin video Crash Course

Cunoaște mai mult de 99% din populație aproximativ Bitcoin. Un e-mail pe zi, timp de 7 zile, scurte și educaționale (garantat).

 

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.