De ce nu durează relaţiile din ziua de azi?

Te întrebi de ce nu durează relațiile din ziua de azi?

Pentru că oamenii nu acceptă să li se spună că greșesc. Nu vor să își recunoască greșelile și să încerce să și le îndrepte. Oamenii nu știu să comunice. Ei aruncă la coș sentimente, momente și persoane dragi, în loc să remedieze problemele. E mai ușor să iei ceva nou, decât să repari ceva stricat. E mai ușor să zici “în fine, hai sa o lăsăm așa”, decât să zici “hai să vedem cum putem rezolva”.

Pentru că este nevoie de maturitate pentru a-ți accepta greșelile. De obicei, persoanele imature nu sunt capabile de o relație. Ele doar îți dau această impresie, dar fug la primul obstacol. Lasă-le sa fugă. Dacă te-au lăsat în urmă o dată, te vor mai lăsa și a doua oară.

Pentru că oamenii aleg mereu calea ușoară. Daca ești prea complicată, nu te aștepta ca cineva cu o gândire simplistă să te înțeleagă. Nu oricine are curaj să se avânte în valuri. Trebuie să înțelegi că este mai ușor să stai la mal.

Daca ți se spune vreodată că exagerezi sau că ești nebună, să știi că nu e adevărat. Nu tot timpul. Uneori poate mai ești. Însă știu că ai standarde înalte și vrei să le păstrezi așa. Nu le coborî decât atunci când ești sigură că cel de lângă tine merită să o faci. Iar dacă merită, luptă penru relația ta!  Nu fi tu cea care renunță!

sursa: https://roxanaplesa.wordpress.com/2016/02/21/de-ce-nu-dureaza-relatiile-din-ziua-de-azi/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.