De ce sa mergi la vot!

1. Mai sunt încă romani care spun că nu au pe cine vota şi că orice am face tot cum vor ei, politicienii actuali, va ieşi. Este o păcăleală. Ei, politicienii de azi, vor să ne facă să credem aceasta şi fac eforturi uriaşe în acest sens. A nu vota cu nimeni, înseamnă de fapt a-i lăsa pe ei, politicienii, să aleagă în locul tău. Înseamnă a le spune: vă dau voie să îmi încălcaţi demnitatea şi drepturile de om, sunt de acord sa nu am ce vota … niciodata!
Haideţi să mergem cu toţii la vot, mai ales că avem de ce vota: Vot Uninominal pentru schimbarea intregii clase politice si europarlamentarii, care ne vor reprezenta in fata intregii Europe !
Mergeti la vot si votati asa cum va indeamna constiintele INDIFERENT de optiuni. Cel mai important este sa votati. Nu votezi, nu existi !
2. Pana acum ai murmurat ca nu esti de acord cu rezultatele scrutinurilor anterioare, nu ai fost de acord cu ceea ce a ales majoritatea. Dar stii de ce au castigat ei, politicienii ? Pentru ca au votat ! Ia-ti prietenii, colegii, dusmanii, oaspetii , familia si mergi la vot ! Mergem la vot si votam asa cum ne indeamna constiintele INDIFERENT de optiuni. Cel mai important este sa votatam ! Nu votezi, nu existi !

3. Adevărul triumfă întotdeauna ! În Ucraina oamenii au reuşit să se unească şi să obţină anularea alegerilor fraudate. Nu este nevoie să ajungem la mişcări de masă ca în Ucraina, e suficient să ne mişcăm toţi spre un singur obiectiv în ziua alegerilor: să mergem sa ne exercitam dreptul inscris in Constitutie !
Cel mai important este sa votam ! Nu votezi, nu existi !

4. Ai încredere să dai bani cu împrumut Parlamentului sau Guvernului ? Dacă nu, atunci mergi si voteaza ! A nu te prezenta la vot înseamnă a le permite să te ia drept fraier şi să-si râdă în barbă că te-au redus la tăcere.
Cel mai important este sa votam ! Nu votezi, nu existi ! Si de banii tai beneficiaza altii !
5. Ziua Naţională a României este sărbătorită prin fasole cu ciolan. Cât de săraci şi de uşor de prostit trebuie să fim dacă ne bucurăm la o farfurie cu mâncare ? Ce altă ţară mai procedează aşa pentru a sarbatori un eveniment de asemenea importanţă ? Am ajuns de râsul lumii, ne mulţumim dacă avem un loc unde să dormim şi avem ceva de mâncare pe masă, de restul nu mai avem nici timp şi nici chef să ne preocupăm, îi lăsăm pe alţii să decidă în locul nostru. Este un altfel de a spune despre noi : noi nu contam ! Dar asa vrei sa fie ?
Cel mai important este sa votam ! Nu votezi, nu existi !
6. Neprezentându-te la vot ai lăsat locul liber celor care au votat de 2-3 ori şi celor 1.000.000 de morţi care au votat în locul tău. Astfel ai ajutat fără sa ştii Statul la fraudarea alegerilor.
Ca sa stii cu cine votezi, trebuie sa cunosti, cat de cat, persoana, nu ? Vot uninominal asta înseamna ! Ori daca nu faci efortul sa te interesezi de ce stie sa faca, poate, si mai ales ESTE acea persoana, …degeaba ! Trebuie deci un efort de a-l cunoaste !
Asa ca mobilizati-va în a-i cunoaste, interesati-va, intrebati si intrebati-va !
Cel mai important este sa votam ! Nu votezi, nu existi !
7. Românii mor încet dar sigur din cauza unor boli foarte grave : indiferenţa, lehamitea, frica şi neputinţa. Există un singur mod de a ne vindeca şi a le demonstra că lucrurile nu sunt întotdeauna aşa cum au prevăzut ei, politicienii; cu câtă neruşinare şi aroganţă se simt atât de siguri de controlul complet asupra vieţii noastre ! În realitate, ei, politicienii depind de noi. De noi depinde să alegem ce fel de sistem de vot vrem, cum sa fie Constitutia NOASTRA, ce politician este parlamentar sau europarlamentar.
Cel mai important este sa votam ! Nu votezi, nu existi !
8. Au trecut 17 ani de când tot aceiasi politicieni ne conduc şi ne jefuiesc. Au avut destul timp să demonstreze ca le „pasa” de Romania şi de romani. Nu au facut-o, au demonstrat că nu le pasa decât de buzunarele şi de orgoliile lor. E vremea sa se puna punct, iar ei nu au nici un interes sa o faca pentru ca nu numai ca isi vor pierde scaunele, dar toate faptele lor vor ieşi la iveala şi vor trebui sa raspunda pentru ele.
Cel mai important este sa votam ! Votam pentru noi si pentru viata noastra ! Nu votezi, nu existi !
9. Vreţi să vă puteţi exprima liber ? Mergeţi atunci la vot, mai avem o şansa !
Nu votezi, nu existi !
10. Stiti ce gandesc politicienii ? „Pentru a dezbina şi a caştiga opinia publica, trebuie să o buimacim raspandind, din diferite parţi şi vreme îndelungata, atâtea păreri care se bat cap în cap, încât se vor pierde în labirintul acesta şi vor sfârşi prin a considera că este mult mai bine să nu ai nici o părere în politică si ca nu merita sa votezi”. Chiar vrei sa fii marioneta lor ? Doar fiind perfect conştienţi de puterea şi de drepturile noastre şi DOAR exercitându-le vom reuşi.
Cel mai important este sa votam ! Nu votezi, nu existi !
Urmareste-ne pe: VK MeWe Facebook Telegram Twitter Bitchute Youtube Rumble

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Urmareste-ne pe: VK MeWe Facebook Telegram Twitter Bitchute Youtube Rumble