Desert de ciocolată cu nuci şi migdale

Share on:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

INGREDIENTE:

un ou, două căni de făină, o cană zahăr, 100 gr. nuci, 100 gr. migdale, 120 gr. unt, o linguriţă praf de copt, 50 gr. pudră de ciocolată, o cană de lapte condensat şi 100 gr. ciocolată de menaj.

MOD DE PREPARARE:

Ungeţi tava de copt cu unt, după care presăraţi făină. Puneţi făină într-un castron, adăugaţi praf de copt, zahăr şi pudră de ciocolată. Adăugaţi untul şi oul. Amestecaţi.

Topiţi ciocolata de menaj şi amestecaţi-o cu laptele condensat.

Adăugaţi nucile şi migdalele. Amestecaţi până obţineţi o cremă omogenă.

Turnaţi compoziţia în tava dată cu unt şi făină. Decoraţi cu nuci şi migdale.

Lăsaţi la cuptor circa jumătate de oră.

Lăsaţi să se răcească, după care presăraţi zahăr pudră.


Share on:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

twelve − ten =