Detroit: Un bărbat a fost împiedicat să se sinucidă de mai multe camioane parcate sub un pod

O fotografie care arată cum mai multe echipaje de poliție și numeroase camioane au fost mobilizate, marți dimineața, pentru a împiedica un bărbat să se arunce de pe un pod. Incidentul a avut loc în Michigan, SUA, a devenit virală pe twitter.

Potrivit WDIV, poliția din Michigan a primit informația precum că un tânăr amenința că va sări de pe un pod. Pentru a-i salva viața, poliția a cerut ajutorul șoferilor de camioane. Aceștia s-au aliniat sub pod pentru a micșora distanța dintre pod și sol.

Autoritățile au anunțat că pentru această desfășurare de forțe a fost nevoie de închiderea șoselei, pentru ca numeroasele camioane să-și mențină poziția sub pod.

În misiune au fost implicate 13 camioane parcate sub un pasaj pentru a împiedica un bărbat, în vârstă de 30 de ani, să se arunce de pe pod. Dacă tânărul ar fi sărit, cu siguranță ar fi murit. Întreaga misiune a durat aproximativ trei ore,” a declarat sergentul Jason Brockdorff de la Departamentul de Poliție din Huntington Woods.

În cele din urmă, bărbatul a renunțat la planul său și a părăsit singur podul. Tânărul a fost transportat la un spital din apropiere pentru mai multe investigații medicale.

 

 

Comentarii

Leave a Reply