Doi români șochează Anglia! Unul ”a făcut cinste” cu un viol de ziua lui – biata femeie dormea liniștită cu copii în casă când au năvălit animalele

Doi români din Marea Britanie au violat o femeie în ziua în care unul din ei împlinea vârsta de 22 de ani. Acesta a vrut astfel să-și facă un cadou de ziua lui.

Claudiu I. de 23 de ani, și Nicolae M., de 22 de ani, au atacat femeia în casa ei din Colchester, Essex, pe 14 aprilie 2017, în ziua în care primul a împlinit vârsta de 22 de ani, relatează Metro.

Cei doi au intrat noaptea în casa femeii, pe care o cunoșteau, și au violat-o pe rând, în timp ce copiii ei dormeau la etaj. Unul dintre copii a auzit gălăgie și a coborât să vadă ce se întâmplă, însă românii l-au trimis înapoi la culcare.

În timpul anchetei s-a stabilit că cei doi români erau beți în momentul atacului.

Cei doi au fost condamnați, în total, la 20 de ani de închisoare.
Detectivul Liv Howells a declarat: “Astăzi au fost trimiși la închisoare doi prădători sexuali care au violat o femeie în propria casă. Ea a fost atacată într-un loc pe care îl considera sigur, de o persoană pe care o cunoștea și de un prieten al acestei persoane.”

 

sursa: metro.co.uk

Comentarii

Leave a Reply