Două români, mamă şi fiu, reţinuti de Poliţia Metropolitană în legătură cu jaful de bijuterii în valoare de 50 de milioane de lire sterline

Furtul 70 de milioane de lire sterline din 13 decembrie 2019, la reședința faimoasei Tamara Ecclestone, fiica fostului șef al Formulei 1, Bernie Ecclestone, s-a întâmplat la doar câteva ore după ce vedeta plecase de acasă cu soțul și fiica pentru a petrece sărbătorile de iarnă.

Printre obiectele care ar fi fost furate din casa cu 57 de dormitoare, foarte aproape de reședința oficială a prințului William al Marii Britanii, palatul Kensington dar și ambasada României, se numara o colecție prețioasă de bijuterii printre care o pereche de cercei in valoare de 300.000 lire sterline, un ceas Cartier si o geantă Louis Vuitton.

Maria Mester, în vârstă de 47 de ani, și fiul ei, Emil-Bogdan Savastru, în vârstă de 29 de ani, care locuiesc în Tower Hamlets, estul Londrei, au fost puși sub acuzare sâmbătă, de o instanță din Westminster.

Maria Mester lucra ca femeie de serviciu si a fost arestată vineri pe Aeroportul Stansted, la sosirea din Italia, iar Savastru a fost reţinut pe Aeroportul Heathrow din Londra iar alți doi bărbați, 21 și 31 de ani, arestați anterior au fost eliberați.

Hoții ar fi intrat prin grădină și apoi prin dormitor și au furat o colecție prețioasă de bijuterii, printre care și un ceas Cartier primit cadou de nuntă, în valoare de 95.000 de euro.
sursa: https://www.dailymail.co.uk/news/article-7955321/Mother-47-son-29-appear-court-charged-50m-burglary-Tamara-Ecclestones-home.html

Comentarii

Leave a Reply