Ea este fosta soţie a lui Carla’s Dreams

Nelea Motricală preferă discreţia, la fel ca şi celebrul ei fost soţ, chiar dacă numele ei este destul de cunoscut la Chişinău.

Nelea Motricală, femeia care i-a fost soţie timp de 7 ani lui Carla’s Dreams, are 31 de ani, este din raionul Călăraşi, din Republica Moldova, şi este femeie de afaceri. După ce a urmat cursurile facultăţii Management şi Business Internaţional la Universitatea Erasmus din Olanda, Rotterdam, şi-a deschis o companie de turism, TripMoldova, specializată pe turismul receptor, adică primirea oaspeţilor străini şi realizarea tururilor turistice în Republica Moldova. La fel de bine, a condus o agenţie de management în afaceri şi a făcut „coaching” pentru oamenii de afaceri.

Pe 25 august 2010, la Chişinău, Nelea Motricală s-a căsătorit cu Andrei Ţăruş, fost membru al trupei In Quadro, născut pe 25 octombrie 1984, în oraşul Slobozia din Republica Moldova şi actualmente solistul trupei Carla’s Dreams. Cei doi au o fetiţă, dar mariajul lor a avut suişuri şi coborâşuri, iar în noiembrie 2017 s-a încheiat cu un divorţ.

Dacă e să dăm crezare gurilor rele, cei doi nu mai locuiesc împreună de vreo trei ani, după ce în 2013 ani s-a pus prima oară problema divorţului, dar Nelea şi-a retras acţiunea. Fetiţa lor a rămas, cum era firesc, în grija mamei. Totodată, se spune că piesele pasionale scrise de Andrei Ţăruş nu sunt dedicate în totalitate soţiei, ceea ce ar putea însemna că artistul a mai avut „o eroină” în paralel. Cert e că certurile dintre cei doi au fost furtunoase, întrucât nu s-au putut înţelege la notar pentru custodie, programul de vizită al copilului şi împărţirea averii. Potrivit sputnik.md, divorţul s-ar fi produs în mare secret la finalul anului trecut, la Judecătoria Chişinău. Cei doi soţi, care au împreună un copil, nici măcar nu au fost prezenţi la proces, trimiţând-şi avocaţii în instanţă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.