Există multe mituri despre vaccinarea împotriva coroanei.

Există multe mituri despre vaccinarea împotriva coroanei. Există chiar și femei care raportează sâni mai mari după vaccinare.

Infertilă după vaccinarea corona la microcipuri care sunt plasate sub piele în timpul vaccinării corona: vaccinarea Covid îi cheamă și pe teoreticienii conspirației. Faptul este că studiile de aprobare a vaccinurilor corona, care au fost colectate în Europa, dovedesc siguranța și eficacitatea lor. Beneficiile vaccinărilor – și anume reținerea pandemiei coroanei – depășesc riscurile , potrivit autorităților de sănătate, cum ar fi Institutul Robert Koch.

Urmareste-ne pe: VK MeWe Facebook Telegram Twitter Bitchute Youtube Rumble

Reacțiile temporare de vaccinare nu sunt mai puțin frecvente. Multe persoane care au fost vaccinate trebuie să se confrunte cu dureri de cap, frisoane sau chiar febră pentru o perioadă scurtă de timp după injectare. În marea majoritate a cazurilor, totuși, acestea sunt un semn bun , așa cum informează Carlos Guzmán, șeful Departamentului de vaccinologie și microbiologie aplicată de la Centrul de cercetare a infecțiilor Helmholtz. „Sunt o indicație a faptului că vaccinarea funcționează”, a spus Guzmán pentru ZDFheute .

Retenția de apă poate duce la mărirea temporară a sânilor
Sunt raportate nu numai reacțiile obișnuite de vaccinare, cum ar fi durerea la locul injectării, ci și consecințele „exotice” ale vaccinării. Există femei al căror sutien nu se mai potrivește după vaccinare. Bayerischer Rundfunk s-a ocupat în seria sa informativă „Fact Fox” cu întrebarea dacă vaccinarea face ca bustul să crească cu adevărat. Potrivit BR, unele postări ale celor afectați pot fi găsite pe Twitter și pe alte canale de socializare. De exemplu, un utilizator TikTok a publicat un videoclip cu decolteul ei cu informația „Jur pe Dumnezeu că sunt cu aproape 2 dimensiuni mai mari”.

Marion Kiechle, directorul clinicii ginecologice Uniklinik Rechts der Isar, clasifică astfel de rapoarte după cum urmează: „Până acum, nu am văzut nicio mărire a sânilor și niciunul dintre pacienții noștri nu a raportat-o ​​vreodată. În opinia mea, nu există nicio justificare medicală pentru o umflare sau chiar mărire a sânilor din cauza unei vaccinări corona ”. Ulrike Protzer, director la Institutul de virologie de la Universitatea Tehnică din München, este de acord cu această evaluare: „Nu am fost raportați niciodată despre acest lucru, nu cunosc date obiective despre acest lucru și nu există intrări în bazele de date privind efectele secundare fie”.

Sondaj pe tema vaccinării împotriva coroanei
Cu toate acestea, teoretic este posibil ca mărimea bustului să fie mai mare după vaccinarea cu coroană. Acesta este punctul de vedere al medicului senior Thorsten Koch de la Breast Center din Nürnberg. În acest caz, este vorba despre o mărire reactivă a ganglionilor limfatici. Ganglionii limfatici se umflă ca urmare a reacției imune, care poate perturba scurgerea lichidului limfatic, potrivit lui Koch, potrivit BR. Acest lucru ar putea duce la retenție temporară de apă și, de asemenea, la un sân mărit temporar , a spus acesta. Cu toate acestea, într-un interviu telefonic cu BR, medicul principal Koch informează că un pacient nu i-a spus niciodată despre sânii măriți după vaccinarea cu corona.

Urmareste-ne pe: VK MeWe Facebook Telegram Twitter Bitchute Youtube Rumble

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Urmareste-ne pe: VK MeWe Facebook Telegram Twitter Bitchute Youtube Rumble