Fermierii români au nevoie de autorizație pentru apa pe care o dau animalelor

”Stiati ca… Vacile, oile, caprele si porcii nu mai pot bea apa din izvoarele si vaile patriei fara a avea autorizatie de la apele romane? Nimic iesit din comum pina aici dar problema apare in momentu cind incerci sa obti aceasta autorizatie.Ti se pune intrun mod foarte dragut in vedere ca trebuie sa platesti 1500 lei o taxa pt eliberare a autorizatiei iar documentatia nu poate sa o faca decit o firma privata agreata de apele romane care mai percep o taxa dupa spusele functionarilor de acolo de inca 2000 lei . Deci in concluzie animalele din batatura omului nu nu mai pot bea apa acestei tari doar numai dupa ce proprietarul plateste 3500lei.
Posibil sa fie o chestie foarte normala dar cred ca si aceasta printre multe altele ajuta la declinul zootehniei rominesti care probabil daca nu luam noi fermierii atitidine va dispare cu desavirsire.

PS. Autorizatia este valabile 2 ani si neobtinnerea acesteia in termenul legal se pedepseste cu amenda de la 1000 la 5000 lei
Oare in ce tara si in ce epoca traim si cit ne vom mai lasa calcati in picioare ?”  a scris fermierul Liviu Crișan pe un grup de Facebook.

sursa: facebook

Comentarii

Leave a Reply