Fiul vitreg al Gabrielei Firea: „Nimeni nu ar trebui să fie umilit la el acasă şi exact asta se întâmplă“

Răzvan Firea, fiul vitreg al primarului general al Capitalei, s-a alăturat campaniei care îndeamnă la boicotul referendumului pentru familia tradiţională.
 
Tânărul în vârstă de 28 de ani a subliniat că statul are responsabilitatea de a oferi drepturi şi şanse egale cetăţenilor. Răzvan Firea, fiul primului soţ al Gabrielei Firea, susţine campanie „Iubirea nu se votează“ în care sunt implicate mai multe persoane publice şi care are ca scop boicotul referendumului pentru redefinirea familiei în Constituţiei, care va avea loc pe 6 şi 7 octombrie.
 
„Eu nu merg la referendum, pentru că statul trebuie să mă respecte, să ne reprezinte şi să garanteze libertatea de a iubi“, spune tânărul designer în clipul campaniei.
 
Pe de altă parte, primăriţa Capitalei a declarat că va vota „da“ la referndum.
 
Pe Facebook, Răzvan Firea a reiterat ideea că un stat democratic are responsabilitatea de a oferi drepturi şi şanse egale pentru a îmbunătăţi viaţa cetăţenilor.
 
El mai subliniază că dezbinarea şi inventarea unor falşi duşmani sunt nişte greşeli majore şi militează pentru respect şi acceptare.
 
„Toţi suntem o familie, chiar dacă unii dintre noi au pielea mai închisă, părul roz sau preferă ciocolata albă. Dezbinarea şi inventarea unor falşi duşmani, într-o familie deja apăsată de sărăcie şi lipsuri, nu poate fi decât greşit moral, indiferent de reperele fiecăruia. Suntem toţi fraţi, trebuie să ne respectăm şi să ne acceptăm diferenţele“, susţine fiul vitreg al Gabrielei Firea.

 

 

Comentarii

Leave a Reply