Forumul Economic Mondial anunță „Coaliția globală pentru securitate digitală” orwelliană

"Pandemia reprezintă o fereastră rară și îngustă de oportunitate de a reflecta asupra lumii noastre, de a o remodela și de a o reseta".
Urmareste-ne pe: MeWe VK Facebook OK.ru Gab Telegram Twitter Bitchute Youtube

„Pandemia reprezintă o fereastră rară și îngustă de oportunitate de a reflecta asupra lumii noastre, de a o remodela și de a o reseta”.

Forumul Economic Mondial colaborează cu mari tehnologii și guverne pentru a monitoriza internetul și a promova „acțiuni coordonate” împotriva vocilor neautorizate care sunt considerate „dăunătoare” psihicului colectiv.

„Internetul se îndreaptă spre cenzura totală a conținutului„ neautorizat ”și a persoanelor care consumă sau produc un astfel de conținut . Odată identificat ca „nesigur”, ați putea fi interzis de pe site, refuzând accesul la conturile de e-mail și online. ” – Patrick M. Wood, editor„ Technocracy News ”

Forumul Economic Mondial a anunțat pe 29 iunie că va iniția un nou „parteneriat public-privat” cu Big Tech și guvernele din întreaga lume pentru a identifica și a dezrădăcina orice opinie pe Internet pe care o consideră „dăunătoare”.

Forumul este una dintre acele organizații de elită care are o influență extraordinară asupra liderilor aleși ai națiunilor occidentale, dar aproape nimeni din populația generală nu a auzit.

Membrii Forumului Economic Mondial sunt onoruri corporative internaționaliste și tehnocrați care se întâlnesc o dată pe an la Davos cu scopul declarat de a „modela agendele globale, regionale și industriale”.

Acesta a provocat agitație anul trecut, cu vocea sa „Great Reset”, care promite să folosească pandemia ca „oportunitate” de a reduce sistemul economic capitalist bazat pe dolari din lume și sub un sistem integrat mai socialist și global care reflectă obiectivele Agenda Națiunilor Unite 2030 pentru dezvoltare durabilă, „reconstruiește mai bine” în original, nota d. Traducător].

Orice politician pe care îl auziți sloganul „Construiește mai bine” de la [Biden-Harris-Trudeau-Johnson repetă zilnic această mantră] știi că a băut năluca toxică a Forumului Economic Mondial și a fondatorului său, Klaus Schwab

"Pandemia reprezintă o fereastră rară și îngustă de oportunitate de a reflecta asupra lumii noastre, de a o remodela și de a o reseta".
„Pandemia reprezintă o fereastră rară și îngustă de oportunitate de a reflecta asupra lumii noastre, de a o remodela și de a o reseta”.

Ultimul proiect al lui Schwab este așa-numita „ Coaliție globală pentru siguranța digitală ”, care constă din directori din Big Tech și reprezentanți ai guvernului – cu scopul de a crea un „cadru global” pentru reglementarea limbajului pe internet și prevenirea așa-numitelor „dăunătoare” „one Content”.

(Nu m-am putut abține să nu mă gândesc la Comitetul de Siguranță Publică care a condus Revoluția Franceză).

Și cine poate defini ceea ce este „dăunător”? De ce întrebați? Desigur, coaliția globală care a fost fondată de Forumul Economic Mondial de elită!

Conținutul „dăunător” vizat de această Coaliție de securitate digitală globală este sigur că va fi adaptat pentru a-i conține pe cei care reprezintă guvernul limitat, valorile tradiționale și libertatea individuală. Cei dintre noi care încă mai credem în astfel de lucruri nu vor fi incluși în definiția forumului a „incluziunii”, „egalității” sau „diversității”.

„ Coaliția globală pentru siguranța digitală este o platformă public-privată pentru cooperare globală, cu mai multe părți interesate, pentru a dezvolta inovații și a promova colaborări care să combată conținutul și comportamentul dăunător pe internet ” , spune forumul de pe site-ul său web.

Microsoft a anunțat imediat că s-a alăturat planului WEF de a suprima libera exprimare pe internet.

Courtney Gregoire, responsabilul cu securitatea digitală Microsoft, a declarat:

„Tehnologia oferă instrumente pentru a învăța, juca, conecta și ajuta la rezolvarea unora dintre cele mai mari provocări ale lumii. Dar riscurile de securitate digitală rămân o amenințare la adresa acestor oportunități. Cu Forumul Economic Mondial poziționat în mod unic pentru a accelera colaborarea public-privat necesară pentru a promova securitatea digitală în întreaga lume, Microsoft dorește să participe și să ajute la dezvoltarea soluțiilor la nivel de societate pentru această problemă la nivel de societate. „

Facebook pare, de asemenea, entuziasmat de găsirea de noi modalități de „educare” a utilizatorilor să le spună prietenilor despre gândirea greșită. Gigantul social media a început să trimită mesaje criptice către unii utilizatori care citesc după cum urmează:

„Ești îngrijorat că cineva pe care îl cunoști ar putea deveni extremist?”

Vedeți captura de ecran a mesajului pe care un utilizator Facebook l-a primit astăzi, 1 iulie și mi l-a trimis:

Acest program se potrivește perfect cu retorica care iese din Washington sub președintele Biden.

Biden și procurorul său general, Merrick Garland, nu pierd niciodată ocazia de a vorbi despre „extremiștii” din dreapta – „cea mai mare amenințare la adresa democrației noastre”. Aceasta este o tehnică clasică de propagandă utilizată pentru a viza sentimentul public împotriva unei anumite părți a populației. a intoarce. Naziștii au perfecționat acest lucru folosind presa pentru a da vina pe toate problemele Germaniei asupra evreilor înainte de a începe efectiv să le rotunjească și să le facă să dispară.

Următoarea fază a acestui plan diabolic este de a-i încuraja pe americani să se raporteze reciproc Poliției Gândirii online. Ce se întâmplă după ce a fost raportat la Facebook, Google sau Microsoft? Se vor referi giganții tehnologici la FBI-ul politizat al lui Biden, aceia care sunt acuzați de crime de gândire de „prietenii” și „adepții” lor online? Exact așa funcționează în China.

Cititorii acestui blog știu că China este modelul promovat de cei care cred în „Marea Resetare”. Acum, planurile lor sunt vizibile în mod deschis pe site-ul Forumului Economic Mondial cu acest anunț al „Coaliției Globale pentru Siguranța Digitală”.

La Forumul Economic Mondial scrie:

„Având în vedere provocarea în creștere a combaterii dezinformării sănătății, a conținuturilor violente extremiste și teroriste și a exploatării copiilor pe internet, este urgentă o coordonare globală mai eficientă pentru a îmbunătăți securitatea digitală.
Coaliția globală pentru siguranța digitală își propune să accelereze colaborarea public-privat în combaterea conținutului online dăunător și va servi la schimbul de bune practici pentru noile reglementări de siguranță online, să ia măsuri coordonate pentru a reduce riscul de online Reduce daunele și să încurajeze colaborarea în cadrul programelor de alfabetizare digitală . „

În citatul de mai sus, observați cât de insidios forumul îi împiedică pe diseminatorii „dezinformării” – care ar fi oricine este reticent în ceea ce privește programele experimentale de vaccinare în masă, blocările COVID, îmbrăcămintea obligatorie etc. – cu extremiștii violenți, teroriști și traficanți de copii. . Cat de inteligent.

Forumul are îndrăzneala de a susține că coaliția sa va fi „imparțială” în supravegherea Internetului. Aceasta este aceeași organizație condusă de Schwab, care afirmă deschis că pandemia ar trebui exploatată ca o „fereastră unică de oportunitate” pentru a schimba fundamental modul în care oamenii trăiesc, muncesc, fac afaceri și se încadrează în societate pentru a se schimba.

„Forumul este poziționat în mod unic pentru a-și utiliza platforma imparțială și puterea de colectare pentru a promova colaborarea public-privată între părțile interesate cheie axate pe îmbunătățirea securității online”, a declarat WEF în comunicarea sa despre noua coaliție.

Forumul Economic Mondial acționează ca un arbitru global care definește termeni precum „conținut dăunător” și „dezinformare”. De asemenea, deplânge faptul că canalele criptate de socializare precum Telegram și Signal permit utilizatorilor să comunice fără cenzură și spionaj.

Iată recomandările lor pentru „domenii cheie” care „necesită acțiuni coordonate acum” de către guverne și marii lor aliați tehnologici:

Împărtășirea celor mai bune practici privind standardele de securitate : schimbul de cunoștințe despre politici și practici pentru îmbunătățirea securității online, luând în considerare politicile de conținut, acțiunile de remediere, rapoartele de transparență, utilizarea datelor și a noilor tehnologii
Echilibru de confidențialitate și securitate : schimb de bune practici pentru a gestiona tensiunea crescândă între confidențialitate și securitate, deoarece conținutul rău intenționat poate scăpa de detectarea pe canalele criptate
Concurență pe piață : o mai bună aliniere între siguranță și reglementările competitive pentru a încuraja inovația pieței și a oferi consumatorilor posibilitatea de a alege
Colaborare transjudiciară în materie de conținut : activarea acțiunilor privind conținutul care este transfrontalier și necesită o mai mare coordonare între țări (de exemplu, conținut creat într-o țară, dar care dăunează în alta)
Alinierea definițională : asistență pentru lucrul cu definiții consistente pentru categorii de conținut, cum ar fi B. Auto-vătămare și intimidare cibernetică pentru a permite aplicarea, raportarea și măsurarea standardizate între regiuni.
Dacă COVID ne-a învățat ceva, platformele de tehnologie socială de mari dimensiuni, în legătură cu elitele puterii globale, ne-au definit ce se poate și ce nu se poate spune pe internet.

Postările care pun în discuție narațiunea oficială despre virus și cea mai bună modalitate presupusă de a răspunde la acesta au fost imediat cenzurate, au primit avertismente pentru discreditarea posturilor sau au fost eliminate complet.

Motivul cel mai tipic pentru o astfel de cenzură a fost acela că aceste postări „încălcau standardele comunității”, care sunt alcătuite dintr-un text legal misterios, formulat vag, pe care nimeni nu îl citește.

Companiile mari de tehnologie lucrează tot mai mult cu guverne din întreaga lume, inclusiv Statele Unite și Partidul Comunist aflat la putere în China, pentru a reglementa ceea ce oamenii pot urmări pe internet.

Dar tot acest control asupra fluxului liber de informații nu este suficient pentru unele dintre elitele puterii globale.

Acum sunt gata să aprindă următorul nivel al tacticii lor Gestapo.

Vor să ne întoarcă unul împotriva celuilalt.

Nu lăsați acest lucru să se întâmple.

Acum este momentul ca toți patrioții iubitori de libertate din națiunile din întreaga lume să se trezească, să se ridice, să recunoască aceste tactici ca fiind divizive și inumane și să se unească împotriva acestui grup dăunător de prădători globali.

Google Translate: LeoHohmann.com/2021/07/01/world-economic-forum-announces-creation-of-orwellian-global-coalition-for-digital-safety/

Urmareste-ne pe: VK MeWe Facebook Telegram Twitter Bitchute Youtube Rumble

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Urmareste-ne pe: VK MeWe Facebook Telegram Twitter Bitchute Youtube Rumble