Fost campion naţional la box, actual om pe drumuri

Koloszi Ioan Dionisie a reprezentat România, la Balcaniada. Din clasa a VII a a practicat boxul, şi a ajuns la performanţe deosebite. Dacă în trecut el lupta pentru tricolor, acum luptă pentru a-şi câştiga existenţa. Mai exact, dacă în trecut se lupta cu adversari pentru titlul de campion naţional, acum luptă cu viaţa pentru titlul de supravieţuitor.

Chiar daca viata l-a incercat din greu, Koloszi Ioan Dionisie este un om sincer, care spune lucrurile din suflet. Vezi incredibilul interviu cu omul care a reprezentat Romania la Balcaniada si care are in palmares titlul de campion national de box.

Ma’Foame, poreclit aşa de ceva timp, a trecut din culmile gloriei, într-o baracă din lemn, lângă izvor, undeva pe Valea Jiului. Cocioabă care a luat foc, conform informaţiilor primite de la cineva. A primit o indemnizaţie de sportiv până în anul 2000, dar de atunci nu a mai auzit de aşa ceva. „Toţi murim ca un câine. Nu avem parte de nimic” spune Ioan Dionisie simplu. „Suntem buni atât cât putem să ridicăm steagul. Cât nu, nu” este concluzia la care a ajuns fostul campion naţional la box.

 

Comentarii

Leave a Reply