Fosta ȘEFĂ a Judecătoriei Pitești a încercat să se SINUCIDĂ

O judecătoare de 45 de ani, fosta șefă a Judecătoriei Pitești a încercat să se sinucidă după ce a înghițit o substanță toxică și, apoi, și-a tăiat venele. Femeia a lăsat un bilet de adio dar a fost descoperită, la timp, de soțul ei, executor judecătoresc.

Știrea că o femeie în vârstă de 45 de ani, din Ştefăneşti, județul Argeș, a vrut să îşi ia viaţa în această dimineaţă a căpătat o amploare deosebită atunci când s-a aflat că cea care a încercat să își pună capăt zilelor este o judecătoare.

Mai exact, Gabriela Iordache de la Judecătoria Piteşti, cea care a ocupat și funcția de șef al instanței piteștene după celebrul scandal în care a fost implicat judecătorul Gabriel Apostol, în anul 2014, cel care a a avut o altercaţie cu doi poliţişti, pe autostrada Bucureşti – Piteşti.

Din primele informații furnizate de anchetatori, femeia a băut o substanţă otrăvitoare, ce mai probabil detartrant, după care şi-a tăiat venele. A fost găsită la timp de soţ care a cerut ajutorul medicilor. Cei de la Ambulanţă i-au oferit primele îngrijiri medicale şi a fost transportată de urgenţă la spital. Judecătoarea a fost transportată, în stare gravă, la Spitalul Județean Argeș iar în funcție de evoluția stării ei de sănătate ar urma să fie transferată la Spitalul de Urgență „Floreasca”, din București.

sursa: evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.