Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat că a ucis două tinere în Caracal, susține că a fost agresat de polițiști. Citeşte întreaga ştire: Gheorghe Dincă susține că a fost agresat de polițiști. „Spune că are fracturi costale şi de stern”

Gheorghe Dincă a afirmat că ar fi fost agresat de polițiști în cursul zilei de vineri, potrivit declarației pe care a făcut-o marți avocatul său, Bogdan Alexandru.

„Din discuţiile pe care le-am avut cu dânsul, la momentul descinderii din 26 iulie dimineaţa, la ora 6:00, a fost imobilizat, trântit la nivelul solulului, i s-au aplicat lovituri cu bocancii de către organele de poliţie în zona pieptului. Dânsul spune că are fracturi costale şi de stern. Va fi dus la investigaţii medicale şi se va stabili. Vom afla dacă are fracturi aşa cum acuză, dureri vă pot spune că a avut, pentru că în timpul audierilor avea momente când izbucnea de durere, tresărea de durere şi îşi ducea mâna în zona pieptului, avea şi probleme de respiraţie”, a declarat avocatul lui Gheorghe Dincă

Avocatul lui Gheorghe Dincă a explicat că este probabil ca acesta să fie dus marți la investigații medicale. Gheorghe Dincă a ajuns marți dimineață la Craiova după ce a decis să-şi retragă contestaţia pe care a formulat-o la decizia de arestare preventivă dată, sâmbătă, de Tribunalul Dolj.

Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sâmbătă, prin decizia magistraţilor Tribunalului Dolj. Dincă este acuzat de omor calificat, după ce a recunoscut că le-a omorât pe Alexandra (15 ani) și Luiza (18 ani) după ce le-a răpit.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.