Google Pixel 3, data lansării și zvonurile despre specificații

În ultimii doi ani, Google a lansat pe piața smartphone-urilor, dar compania nu a lansat încă o provocare serioasă pentru Samsung sau Apple. Asta se poate schimba cu Pixel 3.

Trei noi telefoane Pixel 3 sunt anticipate pentru 2018 (și vor lansa împreună cu un nou Pixel Watch ). Zvonurile despre hardware-ul în sine rămân subțiri la sol, dar auzim din ce în ce mai mult despre Android P : sistemul de operare va fi printre primele care rulează și pentru care există acum un Beta.

Deși Google nu a confirmat telefoanele în sine la Google I / O 2018 pe data de 8 mai, a lansat versiunea Android P Public Beta și a subliniat câteva puncte cheie despre actualizare. Noile caracteristici se încadrează în trei categorii principale: inteligența, simplitatea și bunăstarea digitală.

Schimbarea cea mai evidentă a modelului Pixel 3 va fi noul său sistem de navigare cu un singur buton, pe care îl glisați dintr-o parte în alta pentru a vedea aplicații deschise sau pentru a vizualiza aplicațiile prezise. Dar vom vedea, de asemenea, noi caracteristici, cum ar fi Android Dashboard, Adaptive Battery și Adaptive Brightness, un mod Wind Down și un nou gest Shush.

Noile telefoane se afișează pentru prima dată în AOSP, de asemenea, potrivit XDA-Developers . Nu oferă mult, dar sugerează că a existat o îmbunătățire a radioului de conectare celular al Pixel 3 care nu se găsește în dispozitivele anterioare – exact ceea ce nu este încă cunoscut.

Când este data lansării Pixel 3?

Este puțin probabil ca telefoanele Pixel să fie dezvăluite înainte de începutul lunii octombrie 2018, cu o probabilitate mai mare de vânzare la sfârșitul lunii octombrie. În ultimii doi ani, Google a dezvăluit noile telefoane pe 4 octombrie, deci 4 octombrie 2018 este la fel de bun ca orice.

Acestea vor veni cu cea mai recentă versiune Android – Android 9.0 P – dar după cum am văzut în 2017, acestea nu ar putea fi primele dispozitive care să fie livrate cu acel sistem de operare. Va fi o versiune pură a software-ului, care rulează exact așa cum intenționează Google, cu actualizări regulate de securitate și fără bloatware.

Care sunt caracteristicile zvonurilor și specificațiile pentru Pixel 3?

Vechile zvonuri sugerează că vor fi anunțate trei telefoane Pixel, dar nu uitați că acest lucru a fost și cazul în 2017 și am văzut doar două noi telefoane Pixel anunțate.

Numerele de cod presupuse includ Crosshatch, Albacore și Blueline, în conformitate cu Droid Life , deși se vorbește despre faptul că Google le va face referire pe plan intern ca A, B și C pentru a-și ascunde detaliile din lumea exterioară.

Următoarea imagine scursă (trasă de la Weibo, dar publicată prin intermediul SlashLeaks ) ar fi afișat panourile frontale pentru modelele Pixel 3 și Pixel 3 XL. Dacă acestea sunt adevărata afacere, se pare că telefoanele vor avea difuzoare stereo cu fața în față.

Mai interesant este posibilitatea camerelor cu două fețe față în față și a modelului XL obținând o crestătură în partea de sus a ecranului, pe care Android P o va sprijini nativ.

Dacă se întâmplă, am putea vedea un model mai ieftin, cu prețuri mai apropiate de vechile telefoane Nexus decât Pixel, care este mult mai scump decât oricând, la retailul Pixel 2 XL la prețul de 799 de lire sterline (deși în prezent este disponibil la doar 699 £). În mod alternativ, și așa cum se pare că sugerează cele mai multe zvonuri, al treilea model va fi o versiune de super-spec, care este un concurent mai aproape de iPhone X.

Google știe că utilizatorii săi nu doresc ca specificațiile să fie limitate doar pentru că un telefon are un ecran mai mic, deci așteptăm să vedem procesorul Snapdragon 845 care rulează spectacolul pe toate modelele Pixel 3. Acesta este un cip de 7nm care este mai rapid și cu 30% mai eficient decât oricare înainte, datorită procesorului Kryo 385 cu octa-core, cu patru nuclee de putere de 2.8GHz și patru nuclee de putere de 1.8GHz.

Noul modem super-rapid X20 LTE al Qualcomm este încorporat, oferind viteze CAT 18 de peste 1Gbps, precum și un procesor de semnal îmbunătățit Spectra 280. Qualcomm a înregistrat potențialul de înregistrare video la Ultra-HD și a fost adăugat în diferite îmbunătățiri ale AI.

O imagine scursă de la rețeaua socială chineză Weibo confirmă acest lucru, listând 20 de telefoane care vor utiliza cipul 845 în 2018. Printre acestea, este, în mod previzibil, Pixel 3.

2018 ar putea fi anul în care Google va afecta memoria RAM la 6 GB, în timp ce stocarea va rămâne probabil la 64 GB și 128 GB.

Comentarii

Leave a Reply