Hoti prinsi in Anglia pentru ca unul si-a pierdut portofelul in timpul furtului

Un grup care a furat tigari in valoare de peste 14.000 de lire sterline a fost prins după ce unuia dintre hoți i-a cazut portofelul într-un magazin Worcester în timpul unui furt.

Costel Coclea, Adrian Dragoiu și Marius Stoican tocmai au recunoscut că au jucat un rol în furturile vizate care au avut loc în întreaga țară, dar au inclus încălcări ale magazinelor din Worcester și Pershore.

Dragoiu a recunoscut opt ​​acte de efracție, în timp ce Coclea și Stoican au recunoscut două de fiecare când au apărut vineri la Worcester Crown Court .

Dl Dragoiu și-a lăsat portofelul și cartea de identitate în magazin, care a ajutat la identificarea lui”.

La audiere, managerul magazinului Jamie Johns a spus că a văzut portofelul la două ore după raid, crezând inițial că aparținea unui client. Abia mai târziu și-a dat seama că aparținea unuia dintre hoți, după ce a constatat că acesta conține cartea de identitate, certificatul de naștere și detaliile de zbor ale lui Dragoiu.

Dragoiu, a declarat că slujba în care a fost oferită într-o spălătorie auto era „aproape de sclavie”, plătind sume derizorii de bani.

Dragoiu, de 23 de ani a fost închis timp de trei ani, iar Coclea, în vârstă de 25 de ani, și Stoican, în vârstă de 24 de ani, au fost închiși timp de 18 luni.

Jamie Johns, managerul magazinului a spus: „Ce hoț prost. Ce fel de hoț îsi scapă portofelul?”

sursa

Comentarii

Leave a Reply