Îmi amintesc de prima mea experienţă cu un prezervativ

„Îmi amintesc de prima mea experienţă cu un prezervativ. Aveam 14 ani. M-am dus la farmacie să cumpăr un pachet de prezervative. În acele zile era nevoie de mult curaj ca să mergi într-un magazin şi să ceri aşa ceva, deoarece toată lumea din oraș mă cunoștea și nu exista nici o îndoială că tânăra, cred că numele ei era Alexandra, ştia pentru ce se folosesc.
Ea lucra ca farmacistă în spatele tejghelei și vedea că eram într-adevăr jenat de întreaga procedură. Mi-a dat pachetul și m-a întrebat dacă știu cum se foloseşte un prezervativ. Sincer, am răspuns:
– Nu, nu chiar!
A desfăcut pachetul, a luat unu’ și l-a tras peste degetul mare. M-a avertizat să mă asigur că a fost bine si sigur pus. I se părea că încă o privesc confuz. Deci, s-a uitat în jur in magazin pentru a vedea dacă era gol. Era.
– Doar un minut, a spus ea, și m-a condus în partea din spate a magazinului, şi-a descheiat bluza și a îndepărtat -o. Şi-a desfacut sutienul și l-a pus deoparte.
– Asta te excita?
Ei bine, am fost atât de uimit că tot ce am putut face a fost să stau acolo cu gura deschisă şi să dau din cap. Apoi a spus că era timpul să punem prezervativul. Cum eu îl puneam, ea şi-a dat jos fusta şi chiloţeii şi s-a aplecat peste un birou.
– Ei bine, haide, a spus ea, nu avem prea mult timp.
Așa că m-am urcat pe ea. A fost atât de minunat că, din păcate, nu am mai putut ține mult și am terminat în câteva momente. S-a uitat la mine cu un pic de încruntare.
– Ai pus prezervativul? a întrebat ea.
– Sigur că da! și i-am arătat degetul să vadă.
Am primit cea mai dură bataie din viaţa mea.
Întotdeauna mi-a fost greu să înţeleg femeile!”

Comentarii

Leave a Reply