Incident. Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a fost oprit în trafic

Deputatul PSD nu opreşte la solicitarea repetată a agenţilor în timpul unui control de rutină de verificare a alcoolemiei conducătorilor auto.

„Unde vă duceţi?”, îl întreabă unul dintre poliţişti. „Nu stau cu presa de vorbă”, a răspuns Cătălin Rădulescu. „Rămâneţi pe loc”, însistă poliţistul.

„La data de 13.11.2019, în jurul orei 23.47, doi polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu in zona Piața Victoriei, au oprit pentru control un conducător auto, căruia i-au solicitat documentele, însă inițial acesta nu s-a conformat dispoziției polițistilor motivând ca în punctul de control se afla un jurnalist, astfel ca s-a deplasat câțiva metri, după care s-a oprit pe partea dreaptă, unde a înmânat polițiștilor documentele prevăzute de lege”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei, joi, printr-un comunicat de presă.

El a mai afirmat că „pur și simplu” deputatul PSD „a mutat mașina mai în față”, atunci când polițiștii îi verificau documentele. „Mașina a fost parcată un pic mai în față (…) pentru că domnul deputat a considerat că prezența jurnalistului a fost un pic incomodă. Deci polițiștii au mers și au făcut controlul un pic mai în față”.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.