Islanda declară că toate religiile sunt arme de distrugere în masă!

Reykjavik, Islanda –  Parlamentul islandez a votat pentru a clasifica toate religiile ca arme de distrugere în masă. Islamul, creștinismul, iudaismul, hinduismul și budismul se află acum în aceeași categorie cu armele nucleare, gazul muștar (iperită) și agenții biologici armați.

Logica din spatele proclamării

Andrew Kanard este unul dintre parlamentarii care au votat în favoarea noului statut. El a fost vocea a mulțimii de oameni în această țară ateistă:

Armele de distrugere în masă, prin definiție, sunt arme cu capacitatea de a provoca moartea și distrugerea la o scară atât de masivă și atât de nediscriminatorie încât prezența ei chiar în mâinile unei puteri ostile poate fi considerată o amenințare gravă. Privind la cruciade, războaiele cuceririi jihadiste sau cum climatul evanghelic care neagă oligarhii în America distrug planeta, se constată că credința este fatală  pe o scară în masă.

Totuși, țara nord-atlantică îi liniștește pe credincioși cum că dreptul lor de a practica credința zeului lor nu va fi afectat. Dl. Kanard se referă la această decizie ca un avertisment de sănătate publică. „Am trecut o măsură similară cu privire la creștinism  cu puțin timp în urmă”, a afirmat el. „Noi, în Parlament, am simțit necesar să-i lăsăm pe oameni să știe că toată religia este o tulburare mintală și una periculoasă în același timp”.

Islanda recomandă, de asemenea, celor care se află într-o relație codependentă cu religia să caute un capitol local de religie anonimă (RA).

 

articolul complet pe: liber-cugetatori.ro

Comentarii

Leave a Reply