Jesse Jackson, liderul pentru drepturile civile din SUA, complet vaccinat se află în spital alături de soția sa după ce au fost testați pozitiv la Covid-19

Liderul pentru drepturile civile din SUA, Rev. Jesse Jackson – care este complet vaccinat – și soția sa, Jacqueline Jackson, au fost ambii spitalizați cu COVID-19 , potrivit unei declarații din 21 august, scrie The Epoch Times.

Jackson, în vârstă de 79 de ani, a primit prima doză de vaccin COVID-19 în ianuarie 2021 în timpul unui eveniment mediatizat și i-a îndemnat pe alții să primească vaccinul cât mai curând posibil. Nu este clar dacă soția sa, care are 77 de ani, a primit și vaccinul.

Ambii sunt tratați la Spitalul Memorial Northwestern din Chicago, potrivit unei declarații a grupului nonprofit al lui Jackson, Rainbow / PUSH Coalition. Organizația nu a furnizat o actualizare a stării lor.

„Nu există alte actualizări în acest moment”, se spune în comunicat. „Vom oferi actualizări pe măsură ce vor deveni disponibile.”

Medicii, au spus grupul, „monitorizează în prezent starea ambelor” și au adăugat că „oricine a fost în oricare dintre ei în ultimele cinci sau șase zile ar trebui să urmeze” liniile directoare de la Centrele SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) legate de testare și distanțarea socială.

La începutul acestui an, Jackson a fost operat după ce a fost internat pentru dureri abdominale. În 2017, a fost diagnosticat cu boala Parkinson, o tulburare neurologică.

„Să ne rugăm cu toții pentru Rev. și doamna Jesse Jackson. Au nevoie de rugăciunile noastre sincere și intense. Rugăciunea schimbă lucrurile !!! ” Gazda MSNBC Al Sharpton a scris pe Twitter.

Deoarece Jackson a fost complet vaccinat, spitalizarea sa va declanșa cu siguranță mai multe întrebări cu privire la eficacitatea vaccinurilor în lumina noilor variante COVID-19. Săptămâna trecută, directorul CDC, Dr. Rochelle Walensky, a declarat în timpul unei conferințe de presă că există „dovezi” referitoare la faptul că protecția împotriva vaccinului mRNA „scade” împotriva așa-numitei tulpini Delta.

Într-un studiu publicat de CDC și citat de Walensky, eficacitatea împotriva infecției a scăzut la 53,1% atât pentru vaccinurile Pfizer, cât și pentru cele Moderna. Ca rezultat, Walensky a spus că, din cauza eficacității în scădere, guvernul federal „planifică ca americanii să primească focuri de rapel începând de luna viitoare”, spunând că inițiativa lor este menită să „rămână înaintea acestui virus”.

Dar impulsul de a oferi focuri de rapel a atras critici semnificative din partea Organizației Mondiale a Sănătății, care a spus că planul va priva națiunile mai sărace de vaccinuri. Unii oameni de știință și cercetători medicali care au fost vaccinați anterior au scris pe Twitter că nu vor primi rapelul în lumina anunțului CDC.

La începutul acestei luni, unul dintre principalii dezvoltatori de vaccinuri AstraZeneca, profesorul Andrew Pollard, a declarat că obținerea imunității turmei cu vaccinurile „nu este o posibilitate” și că cercetătorii și guvernele trebuie să pivoteze în schimb asupra metodelor de tratament.

Vorbind în Parlamentul Marii Britanii, Pollard a spus că ceea ce virusul PCC „va arunca în continuare este o variantă care poate fi chiar mai bună la transmiterea în populațiile vaccinate”, spunând că acesta este „un motiv și mai mult pentru a nu face un program de vaccinare în jurul imunității turmei. ”

Sursa: https://www.theepochtimes.com/rev-jesse-jackson-hospitalized-with-covid-19-after-being-fully-vaccinated_3959705.html?utm_source=partner&utm_campaign=imctgm01

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.