Marian Păun, păcăliciul care ar trebui să reformeze calea ferată

Președintele Autorității de Reformă Feroviară ar trebui să fie un om care să gândească clar, limpede și să pună în practică proiecte realiste. Marian Păun, președintele AFR, a fost numit de Sorin Grindeanu. Marian Păun este un individ șters, incapabil să exprime câteva idei coerente în cadrul unui interviu. El este plătit cu 11.000 de lei în fiecare lună.

Vă rog să priviți bâlbele acestui individ în clipul de mai jos. Aveți impresia că omul ăsta va „reforma” calea ferată? Are cineva cea mai vagă senzație că poate să facă altceva decât să profite personal de situația în care l-a pus partidul? Să fim serioși… Te uiți și nu-ți vine să crezi că așa ceva e posibil în România anului 2017. Dar, sub domnia lui Dragnea și a PSD-ul, imposibilul devine posibil…

În subordinea Guvernului sunt peste 200 de autorități, agenții, comitete și comisii, conduse în general de oameni puși de partid. Ei trebuie să implementeze reforme, să schimbe lucruri, să facă treabă, doar că mulți habar n-au ce înseamnă asta. De exemplu, domnul Marian Păun ar trebui să reformeze mersul cu trenul. E președintele Autorității de Reformă Feroviară, remunerat cu 11 000 de lei pe lună, rang de secretar de stat.

 

 

Leave a Reply