MI5 se teme că asasinii ruși au folosit MINI DRONE pentru a otrăvi spionul Serghei Skripal și fiica sa

Serviciile secrete britanice, MI5, au declarat că cel mai probabil, spionii ruși au fost otrăviți cu ajutorul unor drone, deoarece sunt foarte ușor de folosit de la distanță.

Agenții MI5 se tem că Sergei Skripal și fiica sa au fost ținta unei tentative de asasinat. Au ajuns la această idee după ce au identificat modul în care aceștia au fost otrăviți.

Surse de informații cred că dl Skripal, în vârstă de 66 de ani, și fiica sa de 33 de ani ar fi putut fi stropiți cu agentul chimic dintr-o dronă cu comandă de la distanță, care plutea deasupra lor în timp ce se așezau pe o bancă din Salisbury.

Utilizarea unei drone ar explica, de asemenea, de ce nu au existat martori oculari ai atacului și de ce nu există nici măcar o înregistrare CCTV a incidentului.

O sursă a spus:

Fiecare scenariu posibil este luat în calcul. Știm că rușii experimentează de mai mult timp atacurile cu drone”.

Credem că s-au folosit deja în Siria și Ucraina, dar și în alte operațiuni de asasinat, a mai spus sursa, conform Dailystar.

Drona este doar un vehicul pentru a transporta arma. Este foarte posibil ca aceasta să fie folosită pentru a purta agentul nervos și acest lucru ar explica lipsa aproape completă a unei piste de dovezi.

Duminica zilnică de stele poate să dezvăluie că șefii serviciilor de informații britanice cred acum că rușii ar fi putut dezvolta un nou arsenal de arme ilegale.

Sursa a adăugat:

Rusia are un program de arme sub acoperire, care încalcă convențiile internaționale privind armele biologice și chimice.

Agentul nervos Novichok este o dovadă a acestui fapt și este doar unul dintre o serie de arme secrete foarte periculoase care au fost dezvoltate de statul rus la ordinele președintelui Putin în ultimii ani.

sursa: https://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/689609/Russia-UK-Sergei-Skripal-Russian-spy-poisoning-Vladimir-Putin

Urmareste-ne pe: VK MeWe Facebook Telegram Twitter Bitchute Youtube Rumble

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Urmareste-ne pe: VK MeWe Facebook Telegram Twitter Bitchute Youtube Rumble