Nu vor să ne dea buletinele. Ne țin fără bani și fără mâncare. Vor să sclăvim.

Un grup de români aflaţi la cules de sparanghel în Germania s-au revoltat, oamenii acuzând faptul că sunt ţinuţi închişi, fără mâncare.

O femeie din Alba a publicat pe Facebook un video al unei discuţii cu o femeie tot româncă, reprezentant al fermierului neamţ, căreia îi reproşează că le sunt reţinute cărţile de identitate.

Interesant este că ”vocea patronului” este chiar o româncă, care se ceartă cu compatrioții săi. Femeia nu dorește să le dea buletinele înapoi românilor până ce aceștia nu ar plăti o sumă de 300 de euro.

”Nouă ați venit să ne spuneți, că v-a trimis șeful la noi, dumneavoastră, doamna Gina, că noi nu primim buletinele până nu plătim cei 300 de euro. Deci asta este ultima masă pe care o primim la ora 12:00, pentru 22 de persoane.

De ce plecați? Noi nu vrem să ne certăm. Noi am venit din România, pe 13 euro. Părerea lui șefu este să mergem să sclăvim pe 65 de euro, la kilogram. Vă rog să aduceți buletinele să mergem acasă. Așa cum ne-ați adus, să ne trimiteți acasă în România”, a spus unul dintre bărbați.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.