O elevă de la Liceul pentru Deficienţi de Auz Cluj a fost BĂTUTĂ de pedagogă şi ameninţată

Liceul pentru Deficienţi de Auz Cluj-Napoca a declanşat luni o anchetă, după ce pe Facebook a apărut un filmuleţ cu o supraveghetoare de noapte care loveşte o elevă.

urtătorul de cuvânt al ISJ Cluj, Amalia Gurzău, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că la liceu a avut loc o altercaţie între două eleve, iar supraveghetoarea de noapte a încercat să le despartă.

”În cadrul Liceului pentru Deficienţi de Auz se verifică situaţia creată, este o anchetă, s-a format o comisie de verificare a incidentului. Din primele informaţii a fost o altercaţie între două eleve ale liceului, iar supraveghetoarea de noapte a încercat să intervină şi să le despartă. Nu există urmări de agresiuni fizice sau aspecte care să pună în pericol integritatea fizică sau psihică a vreuneia dintre cele două eleve”, a spus Gurzău.

Pe Facebook a fost postat duminică seara un filmuleţ cu incidentul de la liceu.

”Incident întâmplat la Şcoala pentru deficienţi de auz Cluj-Napoca! Un pedagog loveşte un elev. Elev încadrat în internatul şcolii, incidentul s-a întâmplat în acest weekend. Vi se pare normal?”, se arată în postare.

 

Articol preluat mediafax.ro

 

 

Comentarii

Leave a Reply